Παναθηναϊκός: Μόνος στην κορυφή μετά από 2.164 μέρες!

Παναθηναϊκός: Μόνος στην κορυφή μετά από 2.164 μέρες!

Μετά από σχεδόν έξι χρόνια, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή της Super League!

Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του το Σάββατο στη Λεωφόρο απέναντι στον Λεβαδειακό, με τον Βέρμπιτς να σκοράρει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και να χαρίζει στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς το «τρίποντο».

Το 3Χ3 σε συνδυασμό με την πρώτη απώλεια βαθμών του ΠΑΟΚ, της μοναδικής ομάδας που είχε κάνει μαζί με τον Παναθηναϊκό το «2Χ2» στις πρώτες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος, έφερε τους «πράσινους» μόνους πρώτους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, κάτι που είχε να συμβεί εδώ και σχεδόν έξι χρόνια!

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Μια ανάσα από Σιντιμπέ

Συγκεκριμένα, την τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός ένιωσε τη… μοναξιά της κορυφής στη Super League ήταν στις 2 Οκτωβρίου 2016, ήτοι πριν από 2.164 μέρες. Τότε, μετά την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής (που επί της ουσίας ήταν η 4η αγωνιστική μέρα στη Λίγκα, καθότι οι δύο πρώτες αγωνιστικές είχαν αναβληθεί και πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2017) το «τριφύλλι», έπειτα από την άνετη επικράτησή του επί του Αστέρα Τρίπολης με 3-1 ήταν στην πρώτη θέση με 10 βαθμούς.

Πλέον ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική ομάδα με το «3Χ3» στην εφετινή Super League 2022/23 και τον ακολουθούν ο Ολυμπιακός (που έχασε δύο βαθμούς την περασμένη εβδομάδα στο 0-0 με τον Αστέρα στην Τρίπολη) και ο ΠΑΟΚ με 7 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ