Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Μπακαμπού (Vids)

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Μπακαμπού (Vids)

Η ΑΕΚ ψάχνει στην αγορά για επιθετικό και ένας από τους παίκτες που εξετάζει είναι και ο Σεντρίκ Μπακαμπού της Μαρσέιγ.

Η ΑΕΚ κινείται δυναμικά τις τελευταίες μέρες για να κλείσει «τρύπες» στο ρόστερ της, με την Ένωση να είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ.

Πέρα όμως από τον Γάλλο μπακ, οι κιτρινόμαυροι είναι σε αναζήτηση και επιθετικού, με ένα από τα ονόματα που ακούγεται όλο και πιο έντονα να είναι αυτό του Σέντρικ Μπακαμπού.

Διαβάστε επίσης: Ο Γιάννης που έγινε… Γιαννάκης (Vids)

Σύμφωνα με την «Ώρα», στο τραπέζι για την ΑΕΚ έχει πέσει ο 31χρονος Κονγκολέζος φορ της Μαρσέιγ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, όμως δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα στην ομάδα της Μασσαλίας και είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει.

Ο Μπακαμπού είναι μια περίπτωση πολύ καλή, αφού πρόκειται για έναν κατ’ εξοχήν παίκτη που έχει το εύκολο γκολ. Φέτος αν και δεν είναι στις πρώτες επιλογές έχει 3 εμφανίσεις αλλά για μόλις 56 λεπτά συνολικά στην Ligue 1, ενώ έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Ο Μπακαμπού αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Σοσό και πέρα από την γαλλική ομάδα έπαιξε στην Μπούρσασπορ και εκτοξεύτηκε την τριετία 2015-2018 με τη Βιγιαρεάλ έχοντας 47 γκολ σε 105 εμφανίσεις.

Τον Ιανουάριο του 2018 πωλήθηκε για 40 εκατ. ευρώ στην κινεζική Γκουοάν, με την οποία πραγματοποίησε 87 εμφανίσεις έχοντας 58 γκολ και 23 ασίστ. Τον Ιανουάριο του 2022 επέστρεψε στη Γαλλία για λογαριασμό της Μαρσέιγ και στο δεύτερο μισό της σεζόν είχε 4 γκολ σε 21 εμφανίσεις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ