Μαρσέλο: «Είμαι εδώ για να βοηθήσω με όλη μου τη δύναμη, πάμε Ολυμπιακέ» (vid)

Μαρσέλο: «Είμαι εδώ για να βοηθήσω με όλη μου τη δύναμη, πάμε Ολυμπιακέ» (vid)

Ανυπόμονος να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού και να δώσει όλη του τη δύναμη για την ομάδα του Πειραιά, δήλωσε ο Μαρσέλο.

Ο Ολυμπιακός τα ξημερώματα του Σαββάτου πυροδότησε την «βόμβα» Μαρσέλο, με τους Πειραιώτες να προσθέτουν στο δυναμικό τους έναν θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Σήμερα ήταν η μεγάλη στιγμή ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ να παρουσιαστεί στο κοινό του Ολυμπιακού, με τους φίλους των ερυθρόλευκων να στήνουν ένα μεγάλο πάρτι στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Μαρσέλο τόνισε πως ανυπομονεί να αγωνιστεί με την φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ έδωσε την υπόσχεση πως θα κάνει τα πάντα ώστε η ομάδα να κατακτήσει όλους τους στόχους της.

Διαβάστε επίσης: Τρέλα με την κόκκινη φανέλα – Ο Μαρσέλο πήρε στα χέρια του το «12» του Ολυμπιακού (vid)

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαρσέλο:

«Είμαι ευτυχισμένος. Ευχαριστώ τον κόσμο. Εκπληκτική υποδοχή. Τους ευχαριστώ όλους πάρα πολύ. Είναι κάτι που δεν έχω ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου», ανέφερε ο Μαρσέλο για την υποδοχή που του επεφύλασσαν οι Ερυθρόλευκοι.

«Από την πρώτη στιγμή είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Νιώθω ότι είμαι πολύ επιθυμητός και αγαπητός. Είχα παίξει απέναντι στον Ολυμπιακό και ήθελα να έρθω εδώ. Είμαι σίγουρος ότι θα ζήσω πολύ ωραίες στιγμές. Θέλω να πετύχω σπουδαία πράγματα με τον Ολυμπιακό», συνέχισε ο Μαρσέλο.

«Θα τα δώσω όλα. Θα δίνω την ψυχή μου. Θέλω να βοηθήσω. Θα τα δίνω όλα κάθε μέρα για να βοηθήσω αυτό τον τεράστιο σύλλογο», πρόσθεσε ο Βραζιλιάνος.

Για το εάν μίλησε με τους Ριβάλντο ή Τζιοβάνι: «Όχι ακόμα δεν είχα την ευκαιρία. Εγιναν όλα πολύ γρήγορα. Σίγουρα θα μιλήσω και θα πουν ωραία πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ