Επιμένουν οι Ιταλοί για Ολυμπιακό και Μπακαγιόκο

Επιμένουν οι Ιταλοί για Ολυμπιακό και Μπακαγιόκο

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Ιταλία, ο Ολυμπιακός παραμένει στο κόλπο για την απόκτηση του 28χρονου αμυντικού χαφ.

Συνεχίζονται τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό για τον Ολυμπιακό και τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο, με τους Ιταλούς να τονίζουν ότι οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν τις επαφές για την απόκτηση του 28χρονου χαφ, ο οποίος ανήκει στην Τσέλσι, αλλά παίζει ως δανεικός στην Μίλαν.

Τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι ο διεθνής άσος είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, με τους Ερυθρόλευκους, όπως τονίζουν στην Ιταλία, να φουλάρουν για τη μεταγραφή του 28χρονου αμυντικού χαφ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: H νύχτα που ήρθε ο Μαρσέλο

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση του Τιεμουέ Μπακαγιόκο, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός μέσος, αλλά μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις και ως 8άρι. Οι πρωταθλητές ψάχνουν για έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή, που θα καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Μαντί Καμαρά. Οι Ερυθρόλευκοι αναζητούν για ένα εξαροκτάρι, με ανασταλτικές ικανότητες, για να παίρνει ανάσες ο Γιαν Εμβιλά. Έναν παίκτη που θα έχει την ποιότητα για να σταθεί στην 11άδα του Ολυμπιακού, αλλά και να δώσει ανάσες στον Γάλλο χαφ.

Ο Τιεμουέ Μπακαγιοκό έχει ρίζες από την Ακτή Ελεφαντοστού, αλλά έχει γεννηθεί στο Παρίσι και μάλιστα είναι διεθνής με τους Τρικολόρ, έχοντας αγωνιστεί μια φορά με το εθνόσημο. Ανήκει στην Τσέλσι, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, αλλά αγωνίζεται ως δανεικός στη Μίλαν. Πέρσι πραγματοποίησε 18 συμμετοχές, με 1 ασίστ, ενώ η… μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ.

Ο διεθνής άσος έχει βγει από τις ακαδημίες της Ρεν, ενώ στη συνέχεια έπαιξε σε Μονακό, Τσέλσι, Νάπολι και Μίλαν. Πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Ιταλία, ενώ στο παλμαρέ του έχει επίσης ένα πρωτάθλημα Γαλλία και ένα Κύπελλο Αγγλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ