Μπενζεμά, Κασεμίρο, Τζιοβάνι και άλλοι αστέρες σχολίασαν το ποστ του Μαρσέλο (pics)

Μπενζεμά, Κασεμίρο, Τζιοβάνι και άλλοι αστέρες σχολίασαν το ποστ του Μαρσέλο (pics)

Ο Μαρσέλο ήρθε στην Ελλάδα, αποθεώθηκε από 25.000 οπαδούς του Ολυμπιακού, ενώ στο ποστ που έκανε στα social media έγινε χαμός από όλους τους μεγάλους σταρ του ποδοσφαίρου...

Ο Μαρσέλο είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού τα ξημερώματα του Σαββάτου, όμως αυτό που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο Καραϊσκάκη δεν έχει προηγούμενο.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα και πήγε κατευθείαν στο φαληρικό γήπεδο για να παρουσιαστεί στους οπαδούς των Πειραιωτών, οι οποίοι επεφύλασσαν αποθεωτική υποδοχή στον 34χρονο, που ήταν εντυπωσιασμένος.

Περισσότεροι από 25.000 φίλαθλοι των πρωταθλητών Ελλάδος βρέθηκαν στις εξέδρες του Καραϊσκάκη και δημιούργησαν μια «καυτή» ατμόσφαιρα που όμοια της δεν έχει ξαναγίνει ποτέ σε παρουσίαση, με τον Μαρσέλο να μένει με το στόμα ανοιχτό από την αγάπη του κόσμου.

Αφού ο Βραζιλιάνος θρύλος το γιόρτασε με τη ψυχή του έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, το οποίο ξεπέρασε τις 1.200.000 σε αντιδράσεις, ενώ είχε αμέτρητα σχόλια από άλλους αστέρες του ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Η παρουσίαση του Μαρσέλο και η απίθανη υποδοχή του κόσμου έκανε και κάνει τον γύρο του κόσμου, ενώ δεκάδες ποδοσφαιριστές παγκοσμίου βεληνεκούς ευχήθηκαν στον Βραζιλιάνο μέσω της ανάρτησης του.

Μεταξύ αυτών ο πρώην συμπαίκτης του Μαρσέλο στη Ρεάλ και ο κορυφαίος παίκτης στην Ευρώπη πέρσι, Καρίμ Μπενζεμά, ο Κασεμίρο, ο Αλεξάντερ Πάτο, ο Αρμπελόα, ο Μιλιτάο, ο Ρενάτο Αουγκούστο, ενώ ήταν και αρκετοί πρώην ερυθρόλευκοι που σχολίασαν στο ποστ του Μαρσέλο με την ερυθρόλευκη.

Παίκτες όπως ο Τζιοβάνι, αλλά και οι Ριβάλντο και Καστίγιο, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να ζουν πρωτοφανείς καταστάσεις τα τελευταία 24ωρα με έναν από τους κορυφαίους παίκτες που έχουν έρθει ποτέ στη χώρα μας.

Δείτε μερικά από τα σχόλια: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ