Ατρόμητος : Μόνο οι ανακοινώσεις μένουν για Γαρουφαλιά

Ατρόμητος : Μόνο οι ανακοινώσεις μένουν για Γαρουφαλιά

Ο Ηρακλή Γαρουφαλιάς έχει συμφωνήσει με τον Ατρόμητο και θα είναι η πρώτη μεταγραφή της ομάδας του Περιστερίου ενόψει καλοκαιριού.

Ο Ατρόμητος έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ηρακλή Γαρουφαλιά, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα με την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με την νέα του ομάδα. Η μετακίνηση του 25χρονου μέσου στην ομάδα του Περιστερίου φαίνεται πως είναι τυπική διαδικασία, αφού όπως είχε αποκαλύψει to10.gr ο Ατρόμητος τα έχει βρει σε όλα προφορικά με τον ποδοσφαιριστή. Πλέον το μόνο που απομένει είναι να περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία να ανακοινωθεί.

Ο Γαρουφαλιάς έχει πραγματοποιήσει συνολικά 26 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας μάλιστα πετύχει και δύο γκολ, ενώ τη περσινή σεζόν «έγραψε» συνολικά 20 συμμετοχές (1 γκολ). Ο Αθηναίος μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ και το 2012 δόθηκε ως δανεικός στον Αστέρα Μαγούλας. Τη σεζόν 2013-2014 έπαιξε στη δεύτερη κατηγορία με τη φανέλα του Φωστήρα και από το 2014 αγωνίζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ