Παναθηναϊκός: Τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Πως σκέφτεται ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να παρατάξει τον Παναθηναϊκό στο κυριακάτικο ντέρμπι (11/9, 21:30) με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής (11/9, 21:30) με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Superleague.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσε προσοχή στο κομμάτι της ανάπτυξης, ενώ έχει προετοιμάσει την ομάδα του τόσο για το ενδεχόμενο να βρει απέναντι της έναν αντίπαλο που θα αγωνιστεί με τριάδα πίσω όσο και για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί η Ένωση με τριάδα.

Διαβάστε επίσης: Αλλαγές στο πρόγραμμα της πέμπτης αγωνιστικής της Super League

Όσον αφορά την ενδεκάδα, το τοπίο μοιάζει να έχει ξεκαθαρίσει. Κατά πάσα πιθανότητα, ο Μπρινιόλι θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, με τον Κώτσιρα στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Γκάνεα στο αριστερό, αφού ο Χουάνκαρ δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί από την αρχή.

Από ‘κει και πέρα, στο κέντρο της άμυνας ο ένας παίκτης θα είναι σίγουρα ο Μάγκνουσον, ενώ ερωτηματικό αποτελεί ο παρτενέρ του, με τον Σένκεφελντ να έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά να έχει λίγες προπονήσεις στα πόδια του. Έτσι, ο δεύτερος στόπερ θα είναι λογικά ο Σάρλια.

Κουρμπέλης, Ρούμπεν και Τσέριν αναμένεται να συνθέσουν την τριάδα στα χαφ, Παλάσιος και Αϊτόρ θα βρίσκονται στις πτέρυγες και ο Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ