Χριστοβασίλης : «Ξέρουν που θα μας βρουν από τον ΠΑΟΚ για τον Κόντε»

Χριστοβασίλης : «Ξέρουν που θα μας βρουν από τον ΠΑΟΚ για τον Κόντε»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννενα Γιώργος Χριστοβασίλης στο περιθώριο της συνεδρίασης της Super League, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο παραχώρησης του Πέδρο Κόντε ξεκαθάρισε πως ο ΠΑΟΚ ξέρει για την ρήτρα του Ισπανού επιθετικού.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας των Ιωαννίνων με δηλώσεις του, στο περιθώριο της χθεσινής (11/4) συνεδρίασης της Super League, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο παραχώρησης κάποιου βασικού παίκτη όπως είναι ο Πέδρο Κόντε από την ομάδα του και δεν απέκλεισε τίποτα.

«Ο ποδοσφαιριστής έχει συγκεκριμένη ρήτρα στο συμβόλαιό του, την οποία αν καλύψει οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να τον αποκτήσει. Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι δεν έγινε κάποια επίσημη συζήτηση με τον ΠΑΟΚ, αλλά είμαι βέβαιος ότι οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ γνωρίζουν τη ρήτρα και πού θα μας βρουν για να συζητήσουμε, αν το θελήσουν…».

Μπορεί ο Χριστοβασίλης να μη θέλει να πει πως οι δύο ομάδες τα έχουν βρει για την παραχώρηση του Ισπανού επιθετικού, όμως στην Τούμπα θεωρούν πως ο παίκτης είναι δικός τους και το επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθεί η απόκτηση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ