ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός ρίχθηκε στη μάχη των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, πριν από λίγες μέρες. Οι Πειραιώτες ενισχύθηκαν αρκετά, αποκτώντας τον Βρσάλικο, αλλά και τους δύο Νοτιοκορεάτες, μαζί και τον Μπιέλ, ενώ η τεράστια μεταγραφή του Μαρσέλο έκανε ολόκληρη την Ευρώπη να… παραμιλάει. Πολύ κρίσιμος ο πρώτος αγώνας, αφού οι παίκτες του Κορμπεράν αλλά η απώλεια (1-2) από τη Ναντ, δεν βοήθησε την ομάδα να ξεκινήσει ιδανικά την πορεία της, στον όμιλο. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός επικράτησε πολύ άνετα με 3-1 του Ιωνικού, χάρη σε τέρματα των Μπουχαλάκη, Μπιέλ (γκολ, ασίστ) και Ελ Αραμπί.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο Βόλος έχει όλα τα αποτελέσματα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, στο φετινό πρωτάθλημα με ρεκόρ 1-1-1. Η ομάδα ξεκίνησε με βαθμό 3-3 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, πριν κερδίσει εκτός έδρας την πολύ μαχητική ΑΕΚ (1-0). Την περασμένη αγωνιστική ήρθε η απώλεια (0-1 εντός) από τον ΟΦΗ, αν και η ομάδα ήταν αρκετά κινητική και επικίνδυνη. Δεν έχει ξεκινήσει άσχημα τη χρονιά και έχει μαζέψει ήδη 4 βαθμούς. Βέβαια, η απώλεια του πρώτου σκόρερ Φαν Φέερτ που μεταγράφηκε στην ΑΕΚ, ενδέχεται να πλήξει την ομάδα στο σκοράρισμα.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βόλο είναι προγραμματισμένο για τις 18:30 της Κυριακής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming | Μπιέλ: «Είναι δύσκολο όταν χάνεις στα τελευταία λεπτά»

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο «Σταντ ντε λα Μποζουάρ» από τη Ναντ με 2-1 για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Το ματς κρίθηκε στο 90+3’, όταν οι Γάλλοι σκόραραν με τον Γκεσάντ, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαν οι Ερυθρόλευκοι να είχαν πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Πεπ Μπιελ μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στη Νάντη και στάθηκε στο γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι έδωσαν χώρο στη γαλλική ομάδα. «Είναι δύσκολο όταν χάνεις στα τελευταία λεπτά», πρόσθεσε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός.

«Στα τελευταία λεπτά μείναμε πίσω τους δώσαμε χώρο και το εκμεταλλεύτηκαν, αυτό κάνουν πάντα και αυτό φταίει για την ήττα μας. Είναι δύσκολο όταν χάνεις στα τελευταία λεπτά.

Δυσκολευόμαστε όταν έρχεται η ήττα στα τελευταία λεπτά είναι κάτι που δεν είναι ωραίο, αν και δεχθήκαμε πολύ πίεση σε όλο το παιχνίδι. Μας υποχρέωσε ο αντίπαλος να παίξουμε έτσι, εμείς είχαμε άλλο πλάνο. Μας δυσκόλεψε αρκετά η Ναντ με τις απουσίες που είχαμε».

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας
ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ