Ντάντας: «Απολαμβάνω που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ»

Ντάντας: «Απολαμβάνω που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ»

Ο Τιάγκο Ντάντας μίλησε για τη τα όσα έχει βιώσει στον ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής, ενώ αναφέρθηκε και στο πάθος των οπαδών του «Δικεφάλου».

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα (12/9) τη Λαμία για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, με τον Τιαάγκο Ντάντας να μιλάει στο συνδρομητικό κανάλι, τονίζοντας πόσο ευχαριστημένος είναι από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, ενώ σχολίασε το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και το πάθος των οπαδών του «Δικεφάλου».

Όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Απολαμβάνω τα πάντα, απολαμβάνω που βρίσκομαι εδώ. Αν εξαιρέσεις τον αποκλεισμό μας από την Ευρώπη, απολαμβάνω όλα τα υπόλοιπα, τη συμμετοχή μου στην ομάδα, τις συνθήκες στην Ελλάδα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος».

Για το τι τον έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής:

Διαβάστε επίσης: Σρέντερ: «Ο Γιάννης είναι σαν τον Λεμπρόν, σχεδόν αδύνατο να τον σταματήσεις»

«Μου έχει κάνει εντύπωση το πάθος των οπαδών. Είχα ακούσει ότι ο σύλλογος είναι μεγάλος και οι οπαδοί του παθιασμένοι, αλλά δεν το περίμενα να το συναντήσω σε τόσο μεγάλο βαθμό».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα:

«Είναι πολύ νωρίς έχω παίξει μόλις τρία παιχνίδια, οπότε ίσως να είναι άδικο να κάνω μία κριτική. Από αυτά όμως που έχω δει υπάρχουν μεγάλες και καλές ομάδες, αλλά περιμένουν τους θεωρητικά δυνατούς περισσότερο στην άμυνα. Αναγκαζόμαστε να βρίσκουμε χώρους για να διασπάσουμε κλειστές άμυνες. Σίγουρα είναι ένα πρωτάθλημα με ποιότητα και αρκετά μεγάλο ανταγωνισμό».

Για το αν έχει να προσφέρει κι άλλα στον ΠΑΟΚ:

«Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Προσπαθώ ατομικά να βελτιωθώ και να γίνω ακόμη καλύτερος, αλλά μπορώ να προσαρμοστώ ακόμη καλύτερα και να δώσω κι άλλα στοιχεία. Στα πρώτα τρία παιχνίδια είμαι ικανοποιημένος από το πως απέδωσα και τις εμφανίσεις μου, ίσως όχι τόσο με τον Άρη που το παιχνίδι ήταν σκληρό και η μπάλα ήταν στον αέρα, αλλά είμαι ικανοποιημένος από όσα έχω προσφέρει και θέλω να δώσω κι άλλα στον προπονητή και στην ομάδα. Πρώτα από όλα πρέπει να κρίνουμε τον εαυτό μας και μετά τους άλλους. Προσπαθώ να κοιτώ τα δικά μου λάθη και να γίνομαι εγώ καλύτερος».

Για τον αγώνα με τη Λαμία:

«Έχουμε δει ότι στα πρώτα παιχνίδια η Λαμία πίεσε ψηλά, θα πρέπει να δούμε αν θα το κάνει αυτό και με εμάς, αν θα πιέσει ψηλά να διασπάσουμε το πρέσινγκ, να είμαστε υπομονετικοί, να κάνουμε ομαλό build up για να φτάνουμε έξω από την περιοχή τους και να διασπάσουμε την άμυνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ