Λουτσέσκου: «Τέτοια παιχνίδια μας βοηθούν στο να χτίζουμε τη νοοτροπία που θέλουμε»

Λουτσέσκου: «Τέτοια παιχνίδια μας βοηθούν στο να χτίζουμε τη νοοτροπία που θέλουμε»

Στον τρόπο με τον οποίο ήρθε η νίκη για τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τη Λαμία στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ πήρε δύσκολα τη νίκη κόντρα στη Λαμία, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να πλέκει το εγκώμιο των Φθιωτών με τις δηλώσεις του στη NOVA και να στέκεται στη νοοτροπία που χτίζει η ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Η βαθμολογία της Superleague (pic)

Όσα είπε ο Λουτσέσκου:

Για το πώς ήρθε η νίκη: «Περιμέναμε παιχνίδι μάχης, η ομάδα της Λαμίας ήταν μία από τις καλύτερες τους στα τελευταία πέντε χρόνια. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε γρήγορα τη μπάλα, ήμασταν λίγοι αργοί και δεν είχαμε κυκλοφορία αλλά σκοράραμε. Στο δεύτερο έπρεπε να σκοράρουμε άλλες τρεις φορές κλείνοντας το ματς, να μην φτάσουμε σε ένα οριακό σημείο».

Για την αλλαγή προσώπων και αν έφερε αλλαγή στο στυλ παιχνιδιού: «H κατοχή της μπάλας για ώρα οδήγησε τη Λαμία στο να χάσει την φρεσκάδα της. Έτρεξαν στο πρώτο ημίχρονο και κατανάλωσαν ενέργεια, στο δεύτερο δεν υπήρχε φρεσκάδα και ήταν φυσιολογικό να πέσουν. Θεωρώ λοιπόν ότι έγινε συνολική δουλειά στη διαχείριση και κυκλοφορία της μπάλας. Θα είναι παιχνίδια που δεν θα καταφέρνουμε να σκοράρουμε νωρίς, τέτοια μας βοηθούν να χτίζουμε μια νοοτροπία σε καταστάσεις που είναι πιο δύσκολες, χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες στην προσπάθεια που κάνουμε οπότε κρατάμε αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ