Γιαννακόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο»

Γιαννακόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο»

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε ότι οι Πράσινοι έχουν δημιουργήσει πολύ καλή ομάδα στο ποδόσφαιρο και θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Την πεποίθησή του ότι ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσει το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο εξέφρασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε live που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τόνισε ότι οι Πράσινοι έχουν φτιάξει πολύ καλή ομάδα στο ποδόσφαιρο και θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Η αντίδραση του Γιάννη Μπέζου στο 4Χ4 του Παναθηναϊκού (vid)

«Ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα φέτος στο ποδόσφαιρο. Έχει φτιαχτεί πάρα πολύ καλή ομάδα. Με τα λίγα που ξέρω, που ακούω και μου λένε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Το Τριφύλλι έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν, έχοντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει νικήσει τους Ιωνικό, ΟΦΗ, Λεβαδειακό και ΑΕΚ.

Το απόλυτο στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, αποτελεί και οιωνό τίτλου για τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, στα χρόνια της Α’ Εθνικής, το «τριφύλλι» ξεκίνησε ακόμη δέκα φορές με 4/4 νίκες και τις επτά εξ αυτών κατέκτησε το πρωτάθλημα! Επίσης, στις 9 από τις 10 φορές, μέτρησε και πέμπτο συνεχόμενο τρίποντο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ