Κολοβός: «Λάθος να βάλουμε μεγάλους στόχους»

Κολοβός: «Λάθος να βάλουμε μεγάλους στόχους»

Ο Δημήτρης Κολοβός σε ραδιοφωνική συνέντευξη μίλησε για τον Παναιτωλικό και τους στόχους του.

Συνέντευξη στον Σπορ ΦΜ έδωσε ο Δημήτρης Κολοβός που μίλησε για την καινούργια περιπέτεια που ζει με τον Παναιτωλικό και το περσινό ταξίδι με την Σέριφ στο Champions League.

Ο διεθνής εξτρέμ τόνισε πως ο λόγος που γύρισε στο ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν το πλάνο των Αγρινιωτών και η σχέση του με τον Γιάννη Αναστασίου.

Διαβάστε επίσης: Νέος «πονοκέφαλος» για Αλμέιδα: Πρόβλημα με Γιόνσον

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Για το αν ζηλεύει βλέποντας Τσάμπιονς Λιγκ:
«Το έζησα. Είναι ένα ωραίο συναίσθημα και εμπειρίες που μένουν για όλη σου τη ζωή. Από τη στιγμή που το έζησα είμαι χαρούμενος και χαίρομαι για παιδιά που είναι πρωταγωνιστές στις ομάδες τους. Έλληνες παίκτες».

Για το διπλό στο «Μπερναμπέου» και πως είναι η εμπειρία για έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή:
«Αυτό που ζήσαμε είναι απίστευτο. Ότι και να σας πω είναι λίγο. Όταν μπήκαμε στους ομίλους δεν μας ένοιαζε και πολύ. Όλο το άγχος ήταν στα πλέι οφ πριν μπούμε στους ομίλους. Κανείς δεν το περίμενε ότι θα μπαίναμε. Δεν πιστεύαμε ότι είχαμε ελπίδες αλλά ήμασταν πολύ δεμένοι. Η ζωή στη Μολδαβία είναι δύσκολη αλλά επειδή όλοι θέλαμε το βήμα παραπάνω, κάναμε μία υπέρβαση στον αγωνιστικό χώρο».

Για την επιστροφή στην Ελλάδα για τον Παναιτωλικό:
«Εγώ άργησα να λύσω το συμβόλαιό μου στην Τουρκία και υπήρχαν κάποιες επιλογές στο εξωτερικό που δεν με κάλυπταν. Υπήρχε η επιλογή να επιστρέψω στην Ελλάδα και για το σχολείο των παιδιών. Αυτό επιλέξαμε τελικά. Ήξερα τον προπονητή και κάποια παιδιά στον Παναιτωλικό. Έβλεπα ότι γινόταν καλή δουλειά και πέρυσι και γι’ αυτό επέλεξα τον Παναιτωλικό».

Για το πως είναι τα πράγματα μέσα στην ομάδα:
«Όλα είναι πολύ καλά. Με πολλά παιδιά έχω ξανά συνεργαστεί. Εγώ δεν έχω κάνει προετοιμασία αλλά δουλεύω και θέλω να φτάσω στο επιθυμητό επίπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ