ΠΑΕ Παναθηναϊκός : «Δημοσιεύματα που δημιουργούν εσφαλμένες εντυπώσεις για την άδεια»

ΠΑΕ Παναθηναϊκός : «Δημοσιεύματα που δημιουργούν εσφαλμένες εντυπώσεις για την άδεια»

Διαψεύδει τα όσα γράφτηκαν σχετικά με ανυπόγραφο ισολογισμό η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κάνοντας λόγο για δημοσιεύματα που δημιουργούν εσφαλμένες εντυπώσεις για την αδειοδότηση.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει τα όσα έχουν γραφεί περί ισολογισμού παρελθόντων ετών, ενώ αναφέρεται και σε ζητήματα της αδειοδότησης κάνοντας λόγο για δημιουργία εσφαλμένων εντυπώσεων από δημοσιεύματα.

Η πράσινη ΠΑΕ επίσης επισημαίνει ότι σε περίπτωση που η συγκεκριμένη κατάσταση συνεχιστεί, τότε θα κινηθεί νομικά προκειμένου να προασπίσει τα συμφέροντά της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο όλα όσα γράφονται αναφορικά με ανυπόγραφο ισολογισμό παρελθόντων ετών, αλλά και της περιόδου 2016-17. Τα σχετικά έγγραφα είναι στην διάθεση κάθε καλοπροαίρετου, που θέλει να λάβει γνώση.

Τους τελευταίους μήνες δημοσιεύματα-πολλές φορές υβριστικού και μειωτικού περιεχομένου-αμαυρώνουν την προσπάθεια των ανθρώπων της ΠΑΕ, που τρέχουν τα θέματα αδειοδότησης, οικονομικά θέματα και δημιουργούν εσφαλμένες εντυπώσεις στο φίλαθλο κοινό.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένη αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, να προασπίσει τα συμφέροντά της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ