Προσφυγή στη ΦΙΦΑ για Αλ Αΐν

Προσφυγή στη ΦΙΦΑ για Αλ Αΐν

Ο Παναθηναϊκός έκανε πράξη την απειλή και πήγε στη ΦΙΦΑ για τη δεύτερη δόση της μεταγραφής του Μπεργκ. Πως συνδέεται με τον Βέμερ το θέμα…

Το to10.gr σας είχε προϊδεάσει εδώ και καιρό ότι ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να προσφύγει στη ΦΙΦΑ, αφού η Αλ Αΐν καθυστερεί να στείλει τις 725.000 ευρώ που αντιστοιχούν στη δεύτερη δόση της μεταγραφής του Μάρκους Μπεργκ. Μία δόση που έχει λήξει από τις 31 Ιανουαρίου.

Οντως το «τριφύλλι» από τη στιγμή που δεν είχε απάντηση από την Αλ Αϊν στην επιστολή που είχε στείλει, έκανε προσφυγή από τις 23 Μαρτίου. Η παγκόσμια ομοσπονδία θ’ αποφασίσει για την κατάληξη της υπόθεσης, η οποία μπορεί να συνδυαστεί και με τον Γενς Βέμερ. Να εκχωρηθεί δηλαδή μέρος της δόσης που οφείλεται στον Γερμανό (του έχουν επιδικαστεί 500.000 ευρώ), ώστε να αναιρέσει την καταγγελία του και να πάρει ο σύλλογος πίσω τους τρεις βαθμούς. Αυτό, όμως, είναι κάτι που θα το συζητήσουν οι δύο πλευρές.

Να σημειωθεί ότι στα ΗΑΕ βρίσκεται ήδη άνθρωπος για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, προκειμένου να διευθετήσει το θέμα. Η προσφυγή στη ΦΙΦΑ είναι κι ένα μέτρο πίεσης στην Αλ Αϊν, διότι στις 31 Μαρτίου έληξε και η τρίτη δόση της μεταγραφής, επίσης 725.000 ευρώ. Αν οι Αραβες στείλουν άμεσα την πρώτη δόση και μέρος και της δεύτερης, τότε ο Παναθηναϊκός θα αποσύρει την προσφυγή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ