Παναθηναϊκός: Επαφές με τη Νις για τον Τρουιγιέ – Φήμες και για Μαρκόντες (vids)

Παναθηναϊκός: Επαφές με τη Νις για τον Τρουιγιέ – Φήμες και για Μαρκόντες (vids)

Ο Παναθηναϊκός κινείται για απόκτηση μέσου και βρίσκεται σε επαφές με τη Νις για την απόκτηση του Αλέξις Τρουιγιέ ενώ δημοσιεύματα γράφουν και

Ο Παναθηναϊκός κινείται στο… 90′ για την απόκτηση μέσου που θα κάνει την διαφορά λόγω της λειψανδρίας που υπάρχει στο ρόστερ των Πράσινων σε ποσότητα αφού για τρείς θέσεις υπάρχουν ουσιαστικά τρείς παίκτες.

Έτσι οι Πράσινοι βρίσκονται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με τη Νις για τον 22χρονο Γάλλο μέσο Αλέξις Τρουιγιέ που ανήκει στην Γαλλική ομάδα από τον Ιανουάριο του 2020 ενώ πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στη Ligue 2 με την φανέλα της Οσέρ βοηθώντας την ανέβει στα μεγάλα σαλόνια της Γαλλίας μετά από αρκετά χρόνια απουσίας.

Διαβάστε επίσης: Η θέση του Παναθηναϊκού για την ανακοίνωση της Superleague

Επίσης φήμες από την Δανία πλέκουν το Τριφύλλι να κινείται και για τον Δανό  μέσο με καταγωγή από τη Βραζιλία Εμιλιάνο Μαρκόντες Καμάργκο Χάνσεν με το δημοσίευμα να αναφέρει πως υπάρχει πλήρη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο παίκτης αγωνίζεται στην Μπόρνμουθ και φέτος έχει ένα ματς στο Λιγκ Καπ (90λεπτο) κι ένα γκολ και ένα παιχνίδι ως αλλαγή στην Premier League, όπου έπαιξε οκτώ λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ