Κάλα για Μανωλά : «Ο Χιμένεθ τον βοήθησε να βελτιωθεί»

Κάλα για Μανωλά : «Ο Χιμένεθ τον βοήθησε να βελτιωθεί»

Ο Μανόλο Χιμένεθ συνέβαλε τα μέγιστα στην αρχή της καριέρας του Κώστα Μανωλά, ώστε σήμερα ο αμυντικός της Ρόμα να είναι ένας από τους καλύτερους στην Ιταλία, όπως τόνισε χαρακτηριστικά με δηλώσεις του ο Χουάν Κάλα.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε ο Μανόλο Χιμένεθ στην εξέλιξη του Κώστα Μανωλά όταν και οι δύο ήταν στην ΑΕΚ, όπως υπογράμμισε με δηλώσεις του ο Χουάν Κάλα.

Ο Ισπανός παίκτης επισήμανε πως ο -νυν- κεντρικός αμυντικός της Ρόμα έδειχνε τόσο στους αγώνες όσο και στις προπονήσεις ότι είχε απίστευτες ικανότητες με τον έμπειρο τεχνικό να συμβάλει τα μέγιστα, ώστε να τον βοηθήσει να περάσει στο επόμενο επίπεδο, όπως και έγινε τελικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού:

«Παίζαμε μαζί στο κέντρο της άμυνας. Έχει απίστευτες ικανότητες. Ήταν γρήγορος, σωστός στις αποφάσεις του και καλός στο κεφάλι. Τακτικά, έπρεπε να βελτιωθεί αρκετά. Είναι λογικό, ήταν νεαρός και μερικές φορές κάπως… άναρχος. Έχει συμβεί σε όλους μας» τόνισε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην επίδραση που είχε στην εξέλιξη της καριέρας του ο νυν προπονητής της Ένωσης, Μανόλο Χιμένεθ λέγοντας πως: «αυτός που βοήθησε τον Μανωλά να κάνει το άλμα στην καριέρα του ήταν ο Χιμένεθ. Μαζί του βελτιώθηκε και συνέβαλε στο να βελτιώσει την ποιότητά του. Χάρη στη δουλειά του Χιμένεθ, βελτιώθηκε σημαντικά και έδειξε τις ικανότητές του στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ