Παναθηναϊκός : Έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ για τον Βέμερ

Παναθηναϊκός : Έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ για τον Βέμερ

Την επίσημη τοποθέτηση της ΕΠΟ ζήτησε ο Παναθηναϊκός μέσω επιστολής του, για την υπόθεση των οφειλών στον Γενς Βέμερ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ σχετικά με την υπόθεση του Γενς Βέμερ. Συγκεκριμένα, η πράσινη ΠΑΕ ζήτησε από την Εκτελεστική Επιτροπή να τοποθετηθεί αναφορικά με το αν ο Παναθηναϊκός πρέπει να εξοφλήσει το σύνολο της οφειλής στον πρώην μπακ του ή αν η έχει τη δυνατότητα να καταβάλει μία δόση. Αυτό φυσικά προκειμένου να γλιτώσει το τριφύλλι την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών.

Οι πράσινοι επικαλούνται το μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα στη Σούπερ Λίγκα και στον ΠΣΑΠ και απευθύνεται στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, ζητώντας να ερμηνεύσει το θέμα.

«Επειδή θεωρούμε ότι δεν προβλέπεται από τον Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών και ως εκ τούτου χωρεί ερμηνεία της Εκτελεστικής Σας Επιτροπής, στο ακόλουθο ερώτημα: Σε περίπτωση που μια οφειλή έχει αποφασισθεί να καταβληθεί σε δόσεις επί τη βάσει της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, η ομάδα που δεν έχει καταβάλει μια δόση, γα να αποφύγει την κύρωση της αφαίρεσης των βαθμών ή για να της επιστραφούν οι βαθμοί που έχουν αφαιρεθεί στη βάση του άρθρου 24 του Κ.Ι.Μ.Π., πρέπει να καταβάλλει το ποσό της δόσης που οφείλετο κατά την αίτηση υποβολής της ποινής ή το ποσό της συνολικής οφειλής (και ως εκ τούτου με την μη πληρωμή μίας δόσης, καθίσταται ληξιπρόθεσμο όλο το ποσό)», αναφέρεται στην επιστολή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η κίνηση αυτή έγινε ώστε οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού να γνωρίζουν αν οι τρεις βαθμοί μπορούν να επιστραφούν μόνο με την καταβολή του συνόλου των 498.322 ευρώ ή μπορεί αυτό να συμβεί με την αποπληρωμή μόνο μία από τις δέκα δόσεις των 49.832 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ