Άρης: Ο Πάλμα «υποδέχτηκε» τον Ροντρίγκες (pic)

Ο μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα έχει αναλάβει να βάλει στο… κλίμα τον συμπατριώτη του, με τον οποίο θα είναι συμπαίκτες για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, τουλάχιστον.

Πρώτες μέρες προσαρμογής στη Θεσσαλονίκη για τον Έντουιν Ροντρίγκες, που αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από τον Άρη από τη Ντεπορτίβο Ολύμπια, ενώ στο συμβόλαιο υπάρχει και οψιόν για την αγορά των δικαιωμάτων του, έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Αυτός, πάντως, που βοηθάει τον νέο παίκτη του Άρη και βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του, είναι ο Λουίς Πάλμα. Ο μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα «υποδέχτηκε» τον συμπατριώτη του, θέλοντας να τον βοηθήσει να προσαρμοστεί πιο εύκολα στη νέα καθημερινότητα του.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις από την Ισπανία για τη μεταγραφή του Μαρσέλο: Η κλήση «κλειδί» στο Παρίσι και τα «θέλω» του Βραζιλιάνου (pic)

O Ροντρίγκες δείχνει, πάντως, να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς έπαιζε και ήταν βασικός στην ομάδα του το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ο Άλαν Πάρντιου θα είναι αυτός που θα αξιολογήσει τον ποδοσφαιριστή μέσα από τις προπονήσεις και θα κρίνει το πότε θα του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από