Αποκαλύψεις από την Ισπανία για τη μεταγραφή του Μαρσέλο: Η κλήση «κλειδί» στο Παρίσι και τα «θέλω» του Βραζιλιάνου (pic)

Αποκαλύψεις από την Ισπανία για τη μεταγραφή του Μαρσέλο: Η κλήση «κλειδί» στο Παρίσι και τα «θέλω» του Βραζιλιάνου (pic)

Νέες αποκαλύψεις για τη μεταγραφή «βόμβα» του Μαρσέλο στον Ολυμπιακό φέρνουν στο φως της δημοσιότητας οι Ισπανοί.

Έχουν περάσει λίγες ώρες από τη δεύτερη μεταγραφική «βόμβα» που πυροδότησε ο Ολυμπιακός μέσα σε λίγες ημέρες. Το απόγευμα της Τετάρτης, λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με τη Φράιμπουργκ, ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε την απόκτηση του Κολομβιανού σούπερ σταρ, Χάμες Ροντρίγκες.

Μια μεταγραφή η οποία ήταν και το… κερασάκι στην τούρτα για τους Πειραιώτες. Διότι, πριν από δύο εβδομάδες ακριβώς, το βράδυ της 2ης ημέρας του Σεπτέμβρη, ο Ολυμπιακός πυροδοτούσε ίσως και τη μεγαλύτερη «βόμβα» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης: Χάμες Ροντρίγκες: Το «παιδί» του Κάρλο Αντσελότι (vids)

Τη μεταγραφή του Μαρσέλο. Έναν παγκόσμιο αστέρα, ίσως τον κορυφαίο αριστερό μπακ στην ιστορία, αλλά και τον παίκτη με 5 Champions League και τους 25 τίτλους. Τους περισσότερους από κάθε άλλον παίκτη στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, της Βασίλισσας της Ευρώπης!

To10 έχει αποκαλύψει εδώ και αρκετό καιρό το χρονικό της υπόθεσης. Έχει αναλύσει όλο το παρασκήνιο και έχει φέρει στο φως της δημοσιότητας άγνωστες πληροφορίες της μεγαλύτερης μεταγραφικής υπόθεσης που έχει υπάρξει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από την εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος «απαίτησε» να γίνουν διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους του Βραζιλιάνου μόλις έμαθε ότι ο 34χρονος ήταν διαθέσιμος και πρόθυμος να έρθει στην Ελλάδα, μέχρι και τις επαφές που είχε ο Μιλτιάδης Μαρινάκης ο οποίος σφράγισε και το τεράστιο deal.

To10 έχει αναλύσει και τους ρόλους που είχαν στην υπόθεση πρόσωπα «κλειδιά» όπως ο Κριστιάν Καρεμπέ, αλλά και το υψηλόβαθμο μέλος της διοίκησης Πέρεθ και νυν Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων της Ρεάλ Μαδρίτης, Εμίλιο Μπουτραγκένιο, ο οποίος μίλησε στον Μαρσέλο για το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Αυτή τη φορά οι Ισπανοί πάντως φέρνουν στο φως της δημοσιότητας, έξτρα πληροφορίες και παρασκηνιακά που έγιναν πίσω από τη μεταγραφή του Μαρσέλο στον Ολυμπιακό.

Όπως αποκαλύπτει ο Ματέο Μορέτο του «Relevo», όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Από μια κλήση στο αεροδρόμιο του Παρισιού, μέχρι και τα «θέλω» του 34χρονου Βραζιλιάνου τα οποία ο Ολυμπιακός κάλυψε χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Πιο συγκεκριμένα, η κλήση «κλειδί» την οποία έκανε ο Μιλτιάδης Μαρινάκης, έγινε στο αεροδρόμιο του Παρισιού, όπου βρισκόταν εκείνη τη στιγμή ο διαπραγματευτής της μεταγραφής.

Όπως αναφέρει ο Μορέτο, ο Λεονάρντο Κορνατσίν που είχε αναλάβει την υπόθεση, δέχτηκε μια κλήση την ώρα που περίμενε το αεροπλάνο του για να «πετάξει» προς το Μόναχο.

Εκεί φέρεται να έκλεισε και οριστικά το deal, καθώς αμέσως μετά το τηλεφώνημα, ο Κορνατσίν επικοινώνησε με τον Μαρσέλο και του ανέφερε να ετοιμαστεί να φορέσει τα Ερυθρόλευκα!

Μέσα σε όλα, ο Μαρσέλο ζήτησε τρεις «χάρες» από τον Ολυμπιακό. Τίποτα το τόσο… σπουδαίο για ποδοσφαιριστές τέτοιου επιπέδου. Ο Βραζιλιάνος απλώς θέλησε να πάρει το «οκ» από τους Πειραιώτες, ώστε να φέρει στην Ελλάδα δικό του σοφέρ, δικό του γυμναστή και δικό του διατροφολόγο.

Ο Ολυμπιακός δεν προκάλεσε κάποιο πρόβλημα και έδωσε το «πράσινο» φως, προχωρώντας έτσι κανονικά την υπόθεση η οποία εν τέλει ολοκληρώθηκε με happy end…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ