Άρης: Ο Πάρντιου, η αγορά των ελεύθερων και ο… Ολυμπιακός

Άρης: Ο Πάρντιου, η αγορά των ελεύθερων και ο… Ολυμπιακός

Ο Άλαν Πάρντιου έχει αναλάβει επίσημα τον Άρη και τον προετοιμάζει για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Βικελίδης», την ώρα που οι «κιτρινόμαυροι» ρίχνουν ματιές στην αγορά των ελεύθερων.

Η προετοιμασία του Άρη μπαίνει στην τελική ευθεία για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (18/9, 20:00) για την 5η αγωνιστική της Superleague, πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο Άλαν Πάρντιου προετοιμάζει την ομάδα του για την ερχόμενη σημαντική αναμέτρηση με τους Πειραιώτες, στην οποία θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης και θα κάνει ότι μπορεί, προκειμένου να ξεκινήσει με το… δεξί.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ: «10άρι»… γιoκ και στροφή σε ΟΦΗ

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, η αυλαία για την αγορά κάποιου παίκτη που ανήκει σε ομάδα έπεσε χθες, με τους Θεσσαλονικείς να «χτυπάνε» στο παρά πέντε, προχωρόντας στην απόκτηση -με τη μορφή δανεισμού του Πίτερ Ετέμπο.

Ωστόσο, αυτή μπορεί να μην είναι η τελευταία κίνηση των «κιτρινόμαυρων», αφού οι υπεύθυνοι του τμήματος σκάουτινγκ, σε επαφή με τους κ.κ Καρυπίδη και Πάρντιου, θα ψάξουν για λύσεις και από την αγορά των ελεύθερων.

Έτσι, οι Θεσσαλονικείς έχουν μπροστά τους 15 μέρες να εξετάσουν την οποιαδήποτε περίπτωση, μήπως προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα λύση, που θα μπορούσε να βοηθήσει στην ενίσχυση της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ