ΠΑΟΚ: Ανατροπή με Κοτάρσκι, ταξιδεύει στο Ηράκλειο

ΠΑΟΚ: Ανατροπή με Κοτάρσκι, ταξιδεύει στο Ηράκλειο

Ευχάριστα νέα για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Ντομινίκ Κοτάρσκι προπονήθηκε κανονικά σήμερα (16/9) και θα είναι κανονικά στην αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ.

Με ευχάριστες εξελίξεις ολοκληρώθηκε η σημερινή (16/9) προπόνηση του ΠΑΟΚ, καθώς ο Ντομινίκ Κοτάρσκι προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς και υπολογίζεται κανονικά από τον Ρασβάν Λουτσέσκου για το Κυριακάτικο ματς κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Έτσι ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα ταξιδέψει «πάνοπλος» για τον αγώνα κόντρα στους Κρητικούς, με τον Γιάννη Μιχαηλίδη να είναι ο μοναδικός που θα μείνει πίσω. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για την αποκατάσταση του από τον τραυματισμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ: 

«Συγκέντρωση, πλάνο και σκληρή δουλειά. Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ με στόχο τους τρεις βαθμούς.

H προπόνηση της Παρασκευής (16.09) αφορούσε κατά κύριο λόγο την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης«, με τους παίκτες να παίζουν παιχνίδι κατοχής σε μεγάλο γήπεδο, να εκτελούν ασκήσεις με αυτοματισμούς και στο φινάλε να κάνουν πρακτική εφαρμογή μέσα από οικογενειακό διπλό.

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, με τον Γιάννη Μιχαηλίδη να είναι ο μοναδικός που δεν υπολογίζεται για το επικείμενο παιχνίδι. Ο στόπερ του Δικεφάλου συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί το Σάββατο (17.09) στις 10:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Ηράκλειο.»

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ