Παναθηναϊκός: Με Σένκεφελντ και Χουάνκαρ η αποστολή για τον ΠΑΣ

Παναθηναϊκός: Με Σένκεφελντ και Χουάνκαρ η αποστολή για τον ΠΑΣ

Επιστροφές στην αποστολή του Παναθηναϊκού εν όψει της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Σένκεφελντ και Χουάνκαρ να συμμετέχουν. Εκτός έμεινε ο Κώτσιρας.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τους παίκτες του να προπονούνται χωρίς προβλήματα και να υπολογίζονται κανονικά, με εξαίρεση των Γιάννη Κώτσιρα που λόγω ενοχλήσεων έμεινε εκτός αποστολής, ενώ σε αυτήν επέστρεψαν οι Σένκεφελντ και Χουάνκαρ.

Διαβάστε επίσης: Γιατί «απολογήθηκε» ο Ματίας Αλμέιδα…

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ταχύτητες, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Θεραπεία ακολούθησε ο Κώτσιρας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Καμπετσής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ