Προτιμάει Αγγλία ο Λουντ, τον θέλει και ο Στραματσόνι στην Πράγα

Προτιμάει Αγγλία ο Λουντ, τον θέλει και ο Στραματσόνι στην Πράγα

"Χοντρό" παιχνίδι γύρω από τον Ρόμπιν Λουντ, τον οποίο θέλει πολύ η Σταντάρ Λιέγης, αλλά εκείνος αναζητεί κάτι καλύτερο

Η Σταντάρ Λιέγης μοιάζει αποφασισμένη να αποκτήσει τον Ρόμπιν Λουντ και έχει μεταφέρει στον Παναθηναϊκό πως θα έρθει την επόμενη εβδομάδα με επίσημη πρόταση, ωστόσο ούτε… μόνη φαίνεται να παίζει, ούτε δείχνει διατεθειμένη να φτάσει το ένα εκατομμύριο ευρώ για έναν παίκτη που μπορεί να πάρει ελεύθερο σε έξι μήνες, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Ο ίδιος ο Φινλανδός ποδοσφαιριστής δεν… ψήνεται ιδιαίτερα στην προοπτική της Λιέγης και γι’ αυτό τον λόγο έχει πει στον ατζέντη του να του φέρει πρόταση από την Αγγλία, την οποία και προτιμά. Κάτι που δείχνει πιθανό, αφού υπάρχουν ομάδες από τη δεύτερη κατηγορία στο Νησί που έχουν τον Λουντ στη λίστα τους και δεν αποκλείεται να κινηθούν κι εκείνες για την απόκτησή του.

Την ίδια ώρα, ο Αντρέα Στραματσόνι, που δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά στην Πράγα και στον πάγκο της Σπάρτα (είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας, 17 βαθμούς πίσω από την κορυφή), θα ήθελε κι εκείνος τον Λουντ στην ομάδα του προκειμένου να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή του, ωστόσο ούτε η προοπτική της Πράγας δείχνει να τρελαίνει τον ποδοσφαιριστή.

Αυτή τη στιγμή μοιάζει σχεδόν βέβαιο πως ο Ρόμπιν Λουντ θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό τον ερχόμενο Γενάρη και μόνο σε περίπτωση που… στυλώσει τα πόδια ο ίδιος δεν θα υπάρξει πώλησή του άμεσα. Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο πως θα τον πιέσει, από τη στιγμή που θα έρθει πρόταση στα χέρια του, για να αποχωρήσει και να επωφεληθεί οικονομικά και αναμένει την επίσημη πρόταση καταρχήν της Σταντάρ για να δει και το ποσό στο οποίο είναι διατεθειμένοι να φτάσουν οι Βέλγοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ