Βόλος – Ιωνικός 2-0: Τον «καθάρισε»…

Βόλος – Ιωνικός 2-0: Τον «καθάρισε»…

Με δύο πολύ όμορφα γκολ από Οζέγκοβιτς και Λούνα ο Βόλος επικράτησε με 2-0 του Ιωνικού στο Πανθεσσαλικό και επέστρεψε στις νίκες.

Επιστροφή στις νίκες για τον Βόλο που χάρη στα γκολ των Οζέγκοβιτς και Λούνα επικράτησε με 2-0 του Ιωνικού στο Πανθεσσαλικό. Δεύτερο γκολ για τον Σέρβο επιθετικό των γηπεδούχων σε ισάριθμες συμμετοχές ενώ σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον η ομάδα της Νίκαιας που έμεινε στην τελευταία θέση με μόλις έναν βαθμό.

Στην πρώτη του ευκαιρία στο ματς ο Βόλος άνοιξε το σκορ. Ο Λούνα με μεγάλη μπαλιά βρήκε τον Μεσκίδα στην περιοχή, εκείνος γύρισε για τον Οζέγκοβιτς που από το ύψος της μικρής περιοχής πλάσαρε για το 1-0 στο 15′. Επτά λεπτά μετά ο Ιωνικός άγγιξε την ισοφάριση με τον Μίλο να έχει δοκάρι με ωραίο σουτ ενώ ο Μύγας σκόραρε στην εξέλιξη της φάσης, αλλά ήταν οφσάιντ και το γκολ δεν μέτρησε.

Διαβάστε επίσης: Άρης – Ολυμπιακός 2-1: Τα πάνω – κάτω σε τέσσερα λεπτά

Όπως και στο πρώτο μέρος, έτσι και στο δεύτερο, ο Βόλος «χτύπησε» στην πρώτη του ευκαιρία. Ο Πάολο Φερνάντες έκανε το γύρισμα στο ύψος της περιοχής στο 54′, ο Ντέλετιτς άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και ο Λούνα που έγινε αποδέκτης την έστειλε στα δίχτυα με ωραίο σουτ.

Κάπου εκεί τελείωσε και το ματς αφού ο Βόλος διαχειρίστηκε άψογα το παιχνίδι και έφτασε εύκολα στη νίκη. Στα αξιοσημείωτα και το ντεμπούτο του Κούτσια στο φινάλε του ματς.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Πάολο Φερνάντες, Μεσκίδα (65΄Βίκτορ Φερνάντεθ), Ντέλετιτς (80΄Ματίγια), Οζέγκοβιτς (90΄Κούτσιας).

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μίλο (49΄Ιωαννίδης), Ρομαό, Τσιγκρίνσκι (73΄Μασάς), Αντούνες, Μύγας (80’ Οφόσου), Κάνιας, Βαλεριάνος, Φαντιγκά (73΄Ελευθεριάδης), Μεντόσα, Μάντζης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ