Ολυμπιακός: «Πάγωσαν» με Ταχτσίδη στον Ρέντη

Ολυμπιακός: «Πάγωσαν» με Ταχτσίδη στον Ρέντη

Σφάδαζε από τους πόνους ο Έλληνας μέσος του Ολυμπιακού μετά τη σύγκρουση του με τον Αλέις Ρομαό στο «διπλό». Τι έδειξε η μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε.

Δεν θέλει πολύ. Φτάνει μια… στιγμή για να γίνει ζημία και πραγματικά ο Παναγιώτης Ταχτσίδης πρέπει να νιώθει πολύ τυχερός μετά τη σημερινή του περιπέτεια στον Ρέντη. Ο διεθνής κεντρικός χαφ του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στην προπόνηση, και αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι η εικόνα ήταν τέτοια που άπαντες πίστεψαν ότι ο 27άχρονος υπέστη πολύ «σοβαρή» ζημία. Ευτυχώς όμως οι εξετάσεις που ακολούθησαν δεν έδειξαν κάτι τέτοιο.

Τι ακριβώς συνέβη; Κατά τη διάρκεια του «διπλού» και σε μια φάση που δεν της… φαίνονταν επικίνδυνη ο Ταχτσίδης συγκρούστηκε με τον Αλείς Ρομαό. Οι δύο τους χτύπησαν γόνατο με γόνατο και ο Έλληνας μέσος έμεινε στο χορτάρι σφαδάζοντας από τους πόνους. Η αντίδραση ήταν ακαριαία από το τεχνικό και το ιατρικό τιμ, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης ο διεθνής μέσος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Σύμφωνα με πληροφορίες η εξέταση ήταν «καθαρή». Δεν έχει γίνει κάποια σοβαρή ζημία στους συνδέσμους. Σήμερα θα υπάρξει και επανεξέταση, αλλά η πρώτη εντύπωση ξαναλέμε πως είναι καθησυχαστική. Λογικά ο Ταχτσίδης θα μείνει εκτός για 7-10 μέρες. Χάνει σίγουρα δηλαδή την αναμέτρηση της Δευτέρας με την Κέρκυρα, και βλέπουμε.

Το ματς με τους Φαίακες που θα παρακολουθήσει από τις σουίτες του γηπέδου Καραϊσκάκης ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού θα επιστρέψει στην Πορτογαλία την Τρίτη, ακριβώς διότι θέλει να είναι εδώ στο πρώτο ματς της… τελικής ευθείας της σεζόν για τους Ερυθρόλευκους. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 48άχρονος προπονητής, τα είπε ήδη με τον Χρήστο Κόντη συνεχίζοντας τις καθημερινές επαφές του με πρόσωπα που μπορούν να κάνουν πιο… εύκολη τη δουλειά του σε αυτά τα πρώτα 24ώρα που έχει αναλάβει την ευθύνη στο μεγάλο λιμάνι. Την προσπάθεια να δημιουργήσει μια «βάση» δεδομένων από την οποία θα ξεκινήσει σταδιακά την παρέμβαση του με θέα στην επόμενη σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ