Έψαξε το «μπαμ» της τελευταίας στιγμής με Νιγηριανό διεθνή ο Παναθηναϊκός

Έψαξε το «μπαμ» της τελευταίας στιγμής με Νιγηριανό διεθνή ο Παναθηναϊκός

Στην απόκτηση του Νιγηριανού διεθνή της Γουότφορντ, Σαμουέλ Καλού, προσπάθησε να προχωρήσει στο κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου ο Παναθηναϊκός. Ανοιχτό το θέμα για τον Γενάρη.

Σε μια πολύ ποιοτική κίνηση προσπάθησε να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός στο κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου, καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήθελε να προσθέσει έναν ακόμα εξτρέμ στη δεξιά πτέρυγα του «τριφυλλιού».

Ο λόγος για τον 25χρονο Νιγηριανό διεθνή, Σαμουέλ Καλού, ο οποίος έχει φορέσει συνολικά 17 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Παναθηναϊκός «κύκλωσε» και μάλιστα σοβαρά, την περίπτωση του 25χρονου ακραίου ποδοσφαιριστή της Γουότφορντ, ο οποίος αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Το δυνατό «τεστ» με την Εφές και οι ανακοινώσεις για Πονίτκα

Μάλιστα, οι «πράσινοι» κατάφεραν να βρουν σημείο επαφής με τους Άγγλους, ωστόσο ο Καλού δεν φάνηκε να «ψήνεται» και ιδιαίτερα, κάτι που «ακύρωσε» οριστικά τη μεταγραφή.

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού πάντως εξακολουθούν να κρατάνε ανοιχτό τον φάκελο του Νιγηριανού και δεν αποκλείεται να γίνουν νέες επαφές τον Ιανουάριο, εφόσον και ο ποδοσφαιριστής αλλάξει στάση, καθώς ο Γιοβάνοβιτς θέλει ένα καλό back up για τον Παλάσιος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ