Αλ Αΐν : Ζητάει νέο διακανονισμό για Μπεργκ

Αλ Αΐν : Ζητάει νέο διακανονισμό για Μπεργκ

Μετά την προσφυγή που κατέθεσε στη FIFA ο Παναθηναϊκός για τα χρήματα που του χρωστάει η ΑΛ Αΐν για τον Μπεργκ, οι Άραβες ζήτησαν νέο διακανονισμό.

Η Αλ Αΐν ζητάει από τον Παναθηναϊκό καινούργιο διακανονισμό για το θέμα των οφειλών για τη μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ. Οι πράσινοι κατέφυγαν στη FIFA για την καθυστέρηση της δόσης των 725 χιλιάδων ευρώ και βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τους Άραβες.

Στις 31 Ιανουαρίου θυμίζουμε ότι έπρεπε να είχε καταβληθεί το ποσό στα «πράσινα» ταμεία, ωστόσο αυτό δεν έγινε ποτέ και έτσι ο Παναθηναϊκός έκανε την προσφυγή. Η Αλ Αΐν θορυβήθηκε από την εξέλιξη αυτή και μέσω του μάνατζερ Λευτέρη Σιδηρόπουλου, ο οποίος βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι, ζήτησε νέο διακανονισμό. Ο διακανονισμός αυτός προβλέπει καταβολή ενός ποσού εφάπαξ σε κοντινές ημερομηνίες.

Όπως και να ‘χει, ο Παναθηναϊκός κοιτάζει να επωφεληθεί από τις εξελίξεις και ασκεί πιέσεις στους ανθρώπους της ομάδας των ΗΑΕ ζητώντας άμεσα περισσότερα χρήματα. Φυσικά, δεν είναι διατεθειμένος να αποσύρει την προσφυγή εάν δεν λάβει πρώτα ένα ποσό χρημάτων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ