Το δώρο της ΑΕΚ στον Κριστιάνο Ρονάλντο (pic)

Το δώρο της ΑΕΚ στον Κριστιάνο Ρονάλντο (pic)

Ο Μπρούνο Άλβες ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου δίνει ένα δώρο από την ΑΕΚ στον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Μπρούνο Άλβες επισκέφτηκε την αποστολή της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας και ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι δυο τους διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις, ενώ ήταν για πάρα πολλά χρόνια συμπαίκτες στην εθνική ομάδα, με τον παλαίμαχο κεντρικό αμυντικό να κάνει δώρο στον σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μια φανέλα της Ένωσης, ένα κασκόλ και την μακέτα του γηπέδου.

Παράλληλα, ο αθλητικός διευθυντής της Ένωσης ευχαρίστησε τον Ρονάλντο που δέχθηκε με χαρά το δώρο του, αλλά και τον Φερνάντο Σάντος και τους υπόλοιπους παίκτες που τον υποδέχθηκαν θερμά.

Δείτε την ανάρτηση του Μπρούνο Άλβες:

«Ευχαριστώ όλους από την πορτογαλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου που με υποδεχθήκατε στοργικά και με κάνατε χαρούμενο. Σε ευχαριστώ Κριστιάνο Ρονάλντο για την προσοχή που μου έδειξες και τη στοργή που έδειξες στην αποδοχή του δώρου από την ομάδα μου την ΑΕΚ.

Ευχαριστώ τον κύριο Φερνάντο Σάντος και όλους τους παίκτες και το προσωπικό για τη θερμή υποδοχή. Φόρτσα Πορτογαλία, πάντα θα φωνάζω για εσένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ