ΠΑΟΚ : Οι απουσίες φέρνουν αλλαγές στην 11αδα

ΠΑΟΚ : Οι απουσίες φέρνουν αλλαγές στην 11αδα

Οι απουσίες των Πέλκα, Μαουρίσο και Μαλεζάς από την αυριανή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, υποχρεώνουν τον Λουτσέσκου να προχωρήσει σε αλλαγές στην αρχική του 11αδα.

Ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι πλήρης ενόψει του αυριανού (14/4) αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στην Τούμπα. Πέραν του Στέλιου Μαλεζά που έχει τεθεί «νοκ άουτ», ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης, δεν είναι επίσης διαθέσιμοι οι Ζοσέ Μαουρίσιο και Δημήτρης Πέλκας.

Μάλιστα ο τελευταίος θα χάσει και τον αγώνα με την Ξάνθη (22/4, 19:00), στο γήπεδο της Τούμπας καθώς συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες.

Με βάσει τα πλάνα ενδεκάδας του Λουτσέσκου και όσα δοκίμασε τις προηγούμενες ημέρες θα δούμε τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά τον Μάτος και αριστερά τον Βιερίνια. Στην άμυνα οι Κρέσπο και Βαρέλα. στο κέντρο οι Εβγέν Σάχοφ και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, συνθέτοντας με τον Χοσέ Κάνιας την τριάδα του κέντρου.

Στις πτέρυγες οι Κάμπος και Λημνιός και στην επίθεση ο Πρίγιοβιτς. Δεν αποκλείεται, καθώς το δοκίμασε πίσω από τον Σέρβο επιθετικό να αγωνιστεί ο Ελ Καντουρί αντί του Μπίσεσβαρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ