Καγκάβα: «Στον ΠΑΟΚ φοβόμουν για το μέλλον μου»

Καγκάβα: «Στον ΠΑΟΚ φοβόμουν για το μέλλον μου»

Σε συνέντευξη του ο Σίντζι Καγκάβα μίλησε για πρώτη φόρα για το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ λέγοντας πως δεν ταίριαξε στην Θεσσαλονίκη και πως φοβόταν για την καριέρα του.

Στην θητεία του στον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε για πρώτη φόρα σε συνέντευξη του, ο Σίντζι Καγκάβα, λέγοντας πως δεν ήταν μια καλή περίοδος για τον ίδιο καθώς δεν βρήκε ποτέ ρόλο στην ομάδα ενώ παράλληλα ανησυχούσε και για τον μέλλον του.

Να σημειώσουμε ότι ο Ιάπωνας παίκτης αποκτήθηκε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης τον Ιανουάριο του 2021 και αποχώρησε ένα χρόνο αργότερα. Με την φανέλα του Δικέφαλου του Βορρά μέτρησε 12 συμμετοχές, στις οποίες μόλις 3 βρισκόταν στην αρχική ενδεκάδα.

Παράλληλα στην συνέντευξη του ο 33χρόνος μέσος μίλησε για την τωρινή του κατάσταση στο Βέλγιο, στην Σεντ Τρουίντεν, υποστηρίζοντας πως τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παίκτης:

«Ένας από τους λογικούς λόγους που είμαι καλά στη Σεντ Τρουίντεν είναι ότι ο ιδιοκτήτης είναι Ιάπωνας. Η επικοινωνία είναι εύκολη. Δεν βρήκα ρόλο στην Ελλάδα και για να είμαι ειλικρινής φοβόμουν λίγο για το μέλλον μου. Αυτό με κράτησε σε εγρήγορση. Δεν σκέφτομαι συχνά το παρελθόν. Είμαι συγκεντρωμένος στη Σεντ Τρουίντεν τώρα. Νομίζω ότι θα μπορώ να είμαι πραγματικά περήφανος στο μέλλον, μετά το τέλος της καριέρας μου, για τα πράγματα που έχω καταφέρει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ