Αύριο θα κριθεί η συμμετοχή του Κουλιεράκη κόντρα στον Παναθηναϊκό

Αύριο θα κριθεί η συμμετοχή του Κουλιεράκη κόντρα στον Παναθηναϊκό

Το Σάββατο θα κριθεί η συμμετοχή του Κουλιεράκη για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο 18χρονος προπονήθηκε και σήμερα ατομικά.

Η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία, ολοκληρώθηκε δίχως να προκύψουν περαιτέρω προβλήματα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε βάρος στην επιθετική τακτική, στην ανάπτυξη και τους αυτοματισμούς, ενώ η προπόνηση έκλεισε με οικογενειακό δίτερμα εστιάζοντας σε συγκεκριμένες τακτικές.

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, με την συμμετοχή του στο Κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, να κρίνεται στην αυριανή προπόνηση.

Διαβάστε επίσης: Αποφασίστηκε η διακοπή των ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων στη Γ.Σ. της ΕΠΟ

Επιπλέον ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησαν οι Μπράντον Τόμας και Γιάννης Μιχαηλίδης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η προπόνηση της Παρασκευής (30.09) περιελάμβανε πέρα από την προθέρμανση και κάποιες παρτίδες rondo, ασκήσεις που αφορούσαν την επιθετική τακτική, την ανάπτυξη και τους αυτοματισμούς, με το τελευταίο κομμάτι να αφιερώνεται σε οικογενειακό δίτερμα με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση. O Μπράντον Τόμας έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ στο γήπεδο ατομικά δούλεψε κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης.

Ο ΠΑΟΚ το Σάββατο (01.10) θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ