Πως «βλέπει» ο Ελ Αραμπί το ενδιαφέρον των Αράβων

Πως «βλέπει» ο Ελ Αραμπί το ενδιαφέρον των Αράβων

Τι αναφέρουν στο εξωτερικό για τον Μαροκινό επιθετικό του Ολυμπιακού και πως βλέπει ο ίδιος το ενδιαφέρον των Αράβων.

Στις μεταγραφές λίστες ομάδων της αραβικής χερσονήσου βρίσκεται το όνομά του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, σύμφωνα με τα όσα ανάφερε δημοσίευμα στο εξωτερικό. Όπως τονίζει το εν λόγω ρεπορτάζ, ο Μαροκινός επιθετικός του Ολυμπιακού έχει πέραση στις ομάδες της αραβικής χερσονήσου, όπου αγωνίστηκε συνολικά για τέσσερα χρόνια.

Αρχικά τη σεζόν 2011-12 στην Σαουδική Αραβία με την Αλ Χιλάλ (Σαουδική Αραβία) και στη συνέχεια στο Κατάρ και την Αλ Ντουχαΐλ από το 2016 έως το 2019, όταν ήρθε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό. Με την πρώτη είχε 16 γκολ και 5 ασίστ σε 27 ματς και με τη δεύτερη 90 γκολ και 10 ασίστ σε 78 αναμετρήσεις. Εμφανίσεις που μνημονεύονται ακόμα και σήμερα.

Διαβάστε επίσης: Μίτσελ: «Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ενθουσιασμένος για τον Μαρσέλο, ο Χάμες επέστρεψε με πρόβλημα»

Οι ομάδες της αραβικής χερσονήσου διατηρούν στις μεταγραφές τους λίστες το όνομα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί και σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στο εξωτερικό πριν από λίγες ώρες, τον ερχόμενο Ιανουάριο είναι πιθανό κάποια εξ αυτών να κινηθεί για την απόκτησή του, προσφέροντας μάλιστα στον έμπειρο στράικερ ένα ηγεμονικό συμβόλαιο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι για τον 35χρονο επιθετικό υπήρξε ενδιαφέρον από ομάδες της αραβικής χερσονήσου και το περασμένο καλοκαίρι, όταν βρισκόταν σε συζητήσεις με τον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού για να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες. Συζητήσεις που κατέληξαν σε happy end, με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να υπογράφει νέο διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα.

Ο Μαροκινός στράικερ ήθελε να μείνει στην Ελλάδα και τους πρωταθλητές και το απέδειξε περίτρανα όταν απέρριψε τις άλλες προτάσεις που είχε και παρέμεινε στο μεγάλο λιμάνι, όπου λατρεύεται από τον κόσμο του Ολυμπιακού, με τα αισθήματα φυσικά να είναι αμοιβαία, αφού και ο ίδιος έχει δεθεί με τον σύλλογο και τους οπαδούς των Πειραιωτών.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, παρά την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα, δεν ασχολείται με τα μεταγραφικά σενάρια, που γράφονται στο εξωτερικό.

Δεν είναι άνθρωπος που επηρεάζεται από τέτοιες φήμες και είναι προσηλωμένος στον Ολυμπιακό και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των πρωταθλητών σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο ίδιος και η οικογένειά του είναι απόλυτα ευχαριστημένοι στη χώρα μας και τη δεδομένη στιγμή δεν τον ενδιαφέρει τι γράφεται στο εξωτερικό. Ο Μαροκινός δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις και θέλει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του.

Στο διάστημα της διακοπής προπονήθηκε σκληρά υπό τις οδηγίες του Μίτσελ, με τον 35χρονο μάλιστα να σκοράρει και δύο γκολ στο φιλικό με την β’ ομάδα, δείχνοντας ότι βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά του και θα είναι έτοιμος στην επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων των πρωταθλητών, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο (2/10).

Ο Μαροκινός θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό και να εξαντλήσει το συμβόλαιο που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι. Ο έμπειρος στράικερ φέτος μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 12 αναμετρήσεις, έχοντας 3 γκολ και 1 ασίστ, ενώ συνολικά με τα χρώματα των πρωταθλητών έχει 81 γκολ και 20 ασίστ σε 163 αναμετρήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ