ΑΕΚ: Μέσα οι Τσούμπερ και Σιντιμπέ με Ιωνικό, εκτός οι Γιόνσον και Χατζισαφί (Pic)

ΑΕΚ: Μέσα οι Τσούμπερ και Σιντιμπέ με Ιωνικό, εκτός οι Γιόνσον και Χατζισαφί (Pic)

Στίβεν Τσούμπερ και Τζιμπρίλ Σιντιμπέ τέθηκαν στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το ματς με τον Ιωνικό ενώ εκτός έμειναν οι Γενς Γιόνσον και Εχσάν Χατζισαφί.

Με προπόνηση στην «Opap Arena» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό. Η Ένωση προπονήθηκε για πρώτη φορά στο νέο της γήπεδο, παρουσία οπαδών της που δημιούργησαν συνθήκες αγώνα αλλά και του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Στα αγωνιστικά, Στίβεν Τσούμπερ και Τζιμπρίλ Σιντιμπέ τέθηκαν στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα ενώ εκτός έμειναν οι Γενς Γιόνσον και Εχσάν Χατζισαφί, με τον πρώτο να αισθάνεται αδιαθεσία και τον δεύτερο να έχει ίωση.

Διαβάστε επίσης: Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 6-3: Εξωγήινη Σίτι, διέλυσε τη Γιουνάιτεντ (vids)

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Στην OPAP ARENA προπονήθηκαν για πρώτη φορά σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Μια ημέρα πριν από το πρώτο επίσημο ματς στο Ναό, ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες του είχαν την πρώτη τους… γνωριμία με τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, γνωρίζοντας παράλληλα και την αποθέωση από φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στις εξέδρες.

Ο Εχσάν Χατζισαφί δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης, ενώ ο Γενς Γιόνσον ένιωσε μια αδιαθεσία και του συστάθηκε να παραμείνει κλινήρης. Ο Γιώργος Τζαβέλλας ακολούθησε μέρος του προγράμματος. Οι Τομ Φαν Βέερτ και Θεοδόσης Μαχαίρας γυμνάστηκαν ατομικά.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (20.00) πρώτου αγώνα της ΑΕΚ στην OPAP ARENA, με αντίπαλο τον Ιωνικό.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ