Στο Ρέντη ο Μαρτίνς, είδε τους Εφήβους, μίλησε με Κόντη (pics)

Στο Ρέντη ο Μαρτίνς, είδε τους Εφήβους, μίλησε με Κόντη (pics)

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, παρακολούθησε την ομάδα Κ-17 και είχε συζήτηση με τον Χρήστο Κόντη, αλλά και τους Παύλου, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Βούζα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει έρθει στην Ελλάδα αποφασισμένος να δουλέψει, να μάθει τα πάντα για τη νέα του ομάδα και να προετοιμαστεί όσο καλύτερο γίνεται, για να μπορέσει να την οδηγήσει με επιτυχία στη νέα σεζόν. Το μεσημέρι της Παρασκευής, μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός, μάλιστα, είδε για πρώτη φορά από κοντά αγώνα του Ολυμπιακού. Όχι της πρώτης ομάδας, αλλά της Κ-17 με την αντίστοιχη του Λεβαδειακού.

Αποτελεί ειλημμένη απόφαση του συλλόγου του Πειραιά -αλλά και του νέου προπονητή- να αξιοποιηθούν από τη νέα χρονιά κάποια τα σπουδαία ταλέντα που υπάρχουν στην ακαδημία του Ολυμπιακού. Με την εφηβική ομάδα να διαθέτει ορισμένες εξαιρετικές περιπτώσεις παικτών. Και αυτός ήταν ο λόγος που ο 47χρονος τεχνικός αποφάσισε να δει από κοντά την αναμέτρητρηση με τον Λεβαδειακό, ώστε να πάρει μία πρώτη γεύση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μαρτίνς βρισκόταν για ώρες στα γραφεία της ΠΑΕ και είχε συνεργασία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, για θέματα της ομάδας. Ωστόσο, όταν ενημερώθηκε για την αναμέτρηση της Κ-17, αποφάσισε να μεταβεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, όπου και παρακολούθησε το πρώτο 45λεπτο της ομάδας του Τάσου Θέου.

Μαζί του στο προπονητήριο του Ρέντη βρέθηκε ο Κούλης Δουρέκας, ενώ ήδη στο γήπεδο τωνμ εγκαταστάσεων βρίσκονταν ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Γιώργος Πάυλου, ο υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ Φρανσουά Μοντέστο, ο υπηρεσιακός προπονητής της πρώτης ομάδας Χρήστος Κόντης, ο βοηθός του Αριέλ Ιμπαγάσα και ο προπονητής της ομάδας Κ-20 Βασίλης Βούζας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρακολούθησε το πρώτο 45λεπτο μαζί με τον Κόντη, με τον οποίο συζητούσε διαρκώς, ενώ στη συνέχεια η κουβέντα τους μεταφέρθηκε εντός του προπονητικού κέντρου, όπου τους ακολούθησε και ο Κούλης Δουρέκας. Είναι σαφές, εξάλλου, ότι ο νέος προπονητής είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Κόντη, με τον Ελληνα τεχνικό να έχει αποφασιστεί ήδη ότι θα παραμείνει στο τεχνικό επιτελείο του Πορτογάλου τη νέα χρονιά.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να επισημάνουμε ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει μιλήσει στους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, ωστόσο, αναμένεται να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της ερχόμενης Δευτέρας, κόντρα στην Κέρκυρα.

ΠΡΟΒΑ ΓΙΑ ΤΟ FINAL 4

Σε ό,τι έχει να κάνει με την αναμέτρηση, οι Εφήβοι του Ολυμπιακού, που προετοιμάζονται για το Final 4 του πρωταθλήματος, επικράτησαν άνετα με 3-0 του Λεβαδειακού, χάρη σε τέρματα των Ζαχαράκη (33′), Νικόλη (55′) και Μαρτίνη (86), ενώ οι Ερυθρόλευκοι έχασαν πέναλτι με τον Μπουλάρι.

Μετά από το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Ολυμπιακού Τάσος Θέος είπε: «Εχουμε πει από την αρχή της χρονιάς ότι για εμάς κάθε παιχνίδι είναι μια δοκιμασία. Μπορεί να έχουμε προκριθεί στο Final-4 αλλά για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί. Θέλουμε από τους παίκτες μας να δίνουν το 100% και η ομάδα να κερδίζει παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο».

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στουρνάρας, Δολαψάκης, Νικόλης (60′ Τσακίρης), Τασιάς, Μποσκουϊδης, Γλυνός (83′ Μικρός), Ντότης (46΄ Μαρτίνης), Μούγιος (80′ Κοτσιανούλης),  Ζαχαράκης, Φέκκας, Γεωργαντής (46′ Μπουλάρι).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Λιάπης, Σαχίνης, Σκλαβούνος, Γερακιός, Μολές, Νικολάου, Κατσικαλάκης, Κασμάς, Λέτης, Τσάπρας, Σπίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ