Ρώμας για «Opap Arena»: «Χάρηκα που έβαλα την τελευταία υπογραφή γι’ αυτήν τη γηπεδάρα» (vid)

Ρώμας για «Opap Arena»: «Χάρηκα που έβαλα την τελευταία υπογραφή γι’ αυτήν τη γηπεδάρα» (vid)

Ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε στα εγκαίνια της «Opap Arena», αλλά και στο επόμενο μεγάλο πρότζεκτ που είναι το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Ο αντιπεριφεριάρχης πολιτισμού και αθλητισμού, Χάρης Ρώμας, μίλησε στον Ant1 για για την υπογραφή του για την άδεια λειτουργίας του της «Opap Arena» και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του. Παράλληλα βέβαια αναφέρθηκε και στο γήπεδο του Παναθηναϊκού το οποίο έρχεται.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ: Η «έκρηξη» Λουτσέσκου έχει… εξήγηση

Όσα είπε ο Ρώμας:

«Είμαι χαρούμενος που έγινε αυτή η γηπεδάρα και τόσος πολύς κόσμος χάρηκε και μπήκε στο καινούργιο σπίτι που περίμενε τόσα χρόνια. Δεν παίζει ρόλο αν είμαι ΑΕΚ, μιας και εμείς οι πολιτικοί πρέπει να κρατάμε μία απόσταση και από αυτό. Αυτό που θα σου πω είναι ότι την αγαπώ την ΑΕΚ. Χάρηκα που έβαλα αυτή την τελευταία υπογραφή. Είναι προσωρινή άδεια για έξι μήνες και ο κ. Μελισσανίδης μου υποσχέθηκε ότι θα μπουν τα περίφημα πλέξιγκλας που είναι για προστασία. Για την Περιφέρεια και το κομμάτι του αθλητισμού το γήπεδο είναι πολύ σημαντικό Δεν είναι όμως μόνο αυτό έχουμε και το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό που έρχεται».

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα στο 13.40 του βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ