Αλμέιδα: «Τρομερή η ενέργεια του κόσμου – Σαν να έπαιζα στο Μονουμεντάλ» (vid)

Αλμέιδα: «Τρομερή η ενέργεια του κόσμου – Σαν να έπαιζα στο Μονουμεντάλ» (vid)

Μετά τη θριαμβευτική νίκη της ΑΕΚ επί του Ιωνικού με 4-1, στο πρώτο της ματς στο νέο γήπεδο, ο Ματίας Αλμέιδα, στάθηκε στην ατμόσφαιρα που του θύμισε κάτι από Αργεντινή.

Η ΑΕΚ έκανε ποδαρικό με τον καλύτερο τρόπο στο καινούριο της γήπεδο, κάνοντας «πάρτι» απέναντι στον Ιωνικό με 4-1. Στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα, ο προπονητής της «Ένωσης», Ματίας Αλμέιδα, δεν θα μπορούσε να μην σταθεί στην ενέργεια και την ώθηση που έδωσε ο κόσμος στους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

Διαβάστε επίσης: Η βαθμολογία της Superleague: Ανέβηκε 2η η ΑΕΚ

Για το πως διαχειρίστηκε η ομάδα τα συναισθήματά της:

«Είναι αλήθεια πως μιλήσαμε αρκετά σε σχέση με αυτό το παιχνίδι. Θέλαμε και έπρεπε να απορροφήσουμε την ενέργεια του κόσμου ως προς το θετικό και αυτό που ξέραμε είναι πως η γιορτή ήταν για τον κόσμο και εμείς έπρεπε να παίξουμε 90 λεπτά. Έπρεπε να καταλάβουμε το ρόλο και την αποστολή που είχαμε και νομίζω τα παιδιά τα πήγαν εξαιρετικά».

Για την ατμόσφαιρα:

«Ήταν κάτι απίστευτο και καταπληκτικό. Υπάρχει μια τρομερή ενέργεια που μεταδίδεται. Νομίζω ότι σήμερα η ομάδα έπαιξε μαζί με τον κόσμο».

Για το αν του θύμισε όσα έχει ζήσει στην Αργεντινή:

«Είναι αλήθεια ότι στο Μονουμεντάλ έζησα παρόμοιες στιγμές. Είναι μεγάλες ομάδες, σε κάνουν να το νιώθεις αυτό. Όταν είσαι μεγάλη ομάδα πρέπει να το δείξεις. Εγώ σήμερα αισθάνθηκα όπως όταν έπαιζα σε αυτά τα γήπεδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ