Η φοβερή σύμπτωση στη Νέα Φιλαδέλφεια: Σέρβος το τελευταίο γκολ στο «Νίκος Γκούμας», Σέρβος το πρώτο στην «OPAP Arena» (vids)

Η φοβερή σύμπτωση στη Νέα Φιλαδέλφεια: Σέρβος το τελευταίο γκολ στο «Νίκος Γκούμας», Σέρβος το πρώτο στην «OPAP Arena» (vids)

Μια τρομερή ιστορία δημιούργησε ο πρώτος αγώνας της ΑΕΚ στην «OPAP Arena».

Εκκωφαντική ήταν η ΑΕΚ στο πρώτο της παιχνίδι στην «OPAP Arena» και στην επιστροφή της στα… πάτρια εδάφη μετά από 19 χρόνια και πέντε μήνες.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, εμφανίστηκε καλύτερη από ποτέ και «καθάρισε» τον Ιωνικό μέσα στην «Αγιά Σοφιά», επικρατώντας με 4-1 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» στην Αγγλία: Ο Τεν Χαγκ διώχνει Ρονάλντο!

Μάλιστα, ο πρώτος αγώνας στην «OPAP Arena» δημιούργησε και μια φοβερή ιστορία, με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς να παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση. Ο Σέρβος χαφ ήταν αυτός που σκόραρε το πρώτο γκολ της αναμέτρησης και φυσικά το πρώτο ιστορικό γκολ στην «OPAP Arena».

Πήρε την μπάλα από τα αριστερά και αφού εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες, πλάσαρε με έναν μοναδικό τρόπο, στέλνοντας την μπάλα στην απέναντι γωνία της εστίας για το 1-0 στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, ανοίγοντας έτσι το σκορ στην «OPAP Arena» με το… καλησπέρα!

Έτσι ο Γκατσίνοβιτς κατάφερε να δημιουργήσει μια τρομερή ιστορία. Διότι ο τελευταίος σκόρερ στο «Νίκος Γκούμας» ήταν επίσης από τη Σερβία. Ο λόγος για τον Ίλια Ίβιτς. Ο Σέρβος ήταν αυτός που είχε διαμορφώσει το 4-0 απέναντι στον Άρη, στις 3 Μαΐου του 2003, σε εκείνο το τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΚ στο «Νίκος Γκούμας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ