«Στη FIFA ο Λουτσιάνο»

«Στη FIFA ο Λουτσιάνο»

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη Βραζιλία ο 25χρονος επιθετικός έχει ήδη προσφύγει στην παγκόσμια ομοσπονδία για να μείνει ελεύθερος.

Ο Λουτσιάνο Νέβες με δηλώσεις του στη Nova υποστήριξε ότι δεν δέχθηκε κάποια πρόταση για να λύσει το συμβόλαιό του.

Είναι δεδομένο, όμως, ότι τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο ίδιος σκέφτονται περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο το διαζύγιο. Ο Λουτσιάνο, μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα στη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «Uol Esporte», έχει προσφύγει στη FIFA επειδή του οφείλονται τρεις δόσεις συμβολαίου κι ελπίζει έως το τέλος Μαΐου να μείνει ελεύθερος. Ενδεχομένως να έπρεπε να έχει ήδη αποχωρήσει, αφού φέρεται να κατήγγειλε τη σύμβαση.

Δύο είναι τα πιθανά σενάρια. Να έχει προσφύγει ήδη, αλλά να συνεχίζει για να πάρει μερικά ματς, αφού απέμειναν όλα κι όλα τέσσερα παιχνίδια για τη λήξη της σεζόν, ή σκέφτεται να προσφύγει. Όπως και να έχει ο Λουτσιάνο μετά το τέλος της περιόδου δεν πρόκειται να συνεχίσει στο «τριφύλλι».

Θα το ήθελε, αλλά με τη συγκεκριμένη διοίκηση και τη συμπεριφορά της απέναντί του, παρά τον τραυματισμό του, δεν το συζητάει. Σε κάθε περίπτωση έχει γίνει… θαμώνας στη ΦΙΦΑ ο σύλλογος εξαιτίας του μεγαλομετόχου του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ