Λαμία: Χωρίς Όμο κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης

Λαμία: Χωρίς Όμο κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Νιγηριανός δεν προπονήθηκε και τέθηκε νοκ-άουτ από την αναμέτρηση με την ομάδα της Ριζούπολης – Μπήκε στην αποστολή ο Βάντερσον, αλλά η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Χωρίς τον Σουλεϊμάν Όμο θα παραταχθεί η Λαμία στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Νιγηριανός μέσος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε στον μηρό και τέθηκε νοκ-άουτ από την αναμέτρηση του Σαββάτου (14/04). Αντίθετα, ο Βάντερσον ένοιωσε καλύτερα και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Λαμίας. Η συμμετοχή του, πάντως, είναι αμφίβολη και θα κριθεί λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, την αποστολή απαρτίζουν οι: Παπαδόπουλος, Πίτκας, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Κουκόλης, Πριντέτα, Μπεν Τζεμιά, Παντελιάδης, Κουτρομάνος, Παπαργυρίου, Βασιλαντωνόπουλος, Αντρονίκ, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Πίτι, Ακόστα, Βάντερσον, Φράγκος, Τσούκαλος και Μπούντνικ.

Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Λαμίας και θα ξεκινήσει στις 15:00. Το ματς είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες, καθώς δίνουν μεγάλη μάχη για να παραμείνουν στη μεγάλη κατηγορία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ