Κωμικά ισπανικά σενάρια για μήνυση της Λας Πάλμας λόγω… Εμενίκε

Κωμικά ισπανικά σενάρια για μήνυση της Λας Πάλμας λόγω… Εμενίκε

Οι Ισπανοί υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός ήξερε για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Εμενίκε και θα κινηθούν νομικά, αντί να επιρρίπτουν ευθύνες στο ιατρικό τους επιτελείο που δεν διέγνωσε το πρόβλημα.

Τον περασμένο Ιανουάριο η Λας Πάλμας απέκτησε τον Εμάνουελ Εμενίκε από τον Ολυμπιακό, προκειμένου να τη βοηθήσει να παραμείνει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ο Νιγηριανός, όμως, όχι μόνο δεν βοήθησε την ισπανική ομάδα να γλιτώσει τον υποβιβασμό, αλλά όπως όλα δείχνουν δεν θα αγωνιστεί ποτέ με τα χρώματά της.

Ο Εμενίκε είναι μόνιμα τραυματίας, με τους Ισπανούς να χαρακτηρίζουν τη μεταγραφή του ως μια από τις χειρότερες στην ιστορία του συλλόγου. «Είναι ένα από τα μεγαλύτερα φιάσκο των τελευταίων ετών», αναφέρουν χαρακτηριστικά. Παράλληλα, οι Ιβηρες γράφουν ότι η διοίκηση της Λας Πάλμας έχει έγγραφο που αποδεικνύει ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού γνώριζαν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Αφρικανός στράικερ στο γόνατο και είναι αποφασισμένοι να καταγγείλουν τόσο τους Πειραιώτες όσο και τον παίκτη.

Η Λας Πάλμας θεωρεί ότι οι «ερυθρόλευκοι» και ο έμπειρος επιθετικός τους εξαπάτησαν και θα κινηθούν νομικά για να γλιτώσουν το συμβόλαιό του, το οποίο αγγίζει τα 900.000 ευρώ. Την υπόθεση έχει αναλάβει το νομικό επιτελείο της ισπανικής ομάδας, η οποία θέλει να επιστρέψει το παίκτη πίσω στον Ολυμπιακό.

Βέβαια, τους ισχυρισμούς της διοίκησης της Λας Πάλμας έχει καταρρίψει ο ίδιος ο γιατρός του συλλόγου, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε ότι ο παίκτης πέρασε από εξετάσεις, χωρίς να προκύψει κάποιο πρόβλημα. Μάλιστα, χαρακτήρισε τα αποτελέσματα ως «φυσιολογικά». Ως εκ τούτου τη μεγαλύτερη ευθύνη στην υπόθεση του Εμενίκε έχει το ιατρικό επιτελείο της ισπανικής ομάδας. Είναι απορίας άξιο, λοιπόν, πώς ένας σύλλογος που αγωνίζεται σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου επιρρίπτει ευθύνες σε άλλη ομάδα για ένα λάθος το οποίο έγινε από το δικό της ιατρικό επιτελείο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ