Λεβαδειακός : Λάμπει διά της απουσίας του ο Τριποτσέρης

Λεβαδειακός : Λάμπει διά της απουσίας του ο Τριποτσέρης

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Ζοζέ Ανιγκό, θα κάνει τα σχέδιά του για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης χωρίς να υπολογίζει τον Θοδωρή Τριποτσέρη, ο οποίος έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο ματς με τους Αρκάδες.

Μία, στην ουσία, αλλά πολύ σημαντική απουσία θα έχει να αντιμετωπίσει ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Ζοζέ Ανιγκό, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης. Αυτή είναι του Θοδωρή Τριποτσέρη.

Ο έμπειρος αμυντικός συμπλήρωσε τις επτά κίτρινες κάρτες στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τους Αρκάδες, αλλά και από το επόμενο που είναι απέναντι στην ΑΕΚ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το κενό που αφήνει πίσω του ο Τριποτσέρης είναι αρκετά μεγάλο, μιας και ήταν από τους καλύτερους αμυντικούς της ομάδας της Βοιωτίας και φέτος, αλλά ο Ανιγκό θα «ανακατέψει την τράπουλα», ώστε να βρει την κατάλληλη λύση στο εν λόγω πρόβλημα.

Παράλληλα, οι Γιουσούφ και Ομπιόρα δεν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στο Λεβαδειακό. Τραυματίες είναι οι Λεονάρντο και Καραχάλιος, οι οποίοι δεν θα παίξουν με τους Αρκάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ