Ματς εξάδας στο Αγρίνιο, να «ξεκολλήσει» από την τελευταία θέση θέλει ο Ιωνικός

Ματς εξάδας στο Αγρίνιο, να «ξεκολλήσει» από την τελευταία θέση θέλει ο Ιωνικός

Οι δύο ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, Παναιτωλικός και Βόλος, αναμετρώνται σήμερα Σάββατο (8/10, 17:00) στο Αγρίνιο, στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Superleague - Ιωνικός, Λαμία το άλλο ματς της ημέρας

Σήμερα Σάββατο (8/10) ανοίγει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Superleague με δύο αναμετρήσεις.

Το πρόγραμμα ξεκινά με τον αγώνα του Παναιτωλικού με τον Βόλο στο Αγρίνιο στις 17:00. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μία σπουδαία νίκη επί του ΠΑΣ στα Γιάννινα με σκορ 4-1 και πλέον βρίσκονται εντός εξάδας (στην 6η θέση) με 10 βαθμούς έπειτα από 6 αγώνες.

Ο Βόλος έχει αρχίσει να φτιάχνει ένα μικρό σερί νικών, καθώς μετά την επικράτησή του με 2-0 επί του Ιωνικού κέρδισε και τον Άρη με το ίδιο σκορ και πλέον φιγουράρει στην 4η θέση της βαθμολογίας με 11 πόντους, μαζί με Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ και πίσω μόνο από Παναθηναϊκό (18) και ΑΕΚ (12).

Στο άλλο ματς της ημέρας, ο Ιωνικός υποδέχεται τη Λαμία με στόχο να… ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της Superleague. Η ομάδα της Νίκαιας έχει μόλις έναν βαθμό σε 6 ματς και η νίκη επί του συλλόγου της Φθιώτιδας κρίνεται ως επιτακτική ανάγκη.

Από την άλλη, η Λαμία πανηγύρισε το περασμένο Σάββατο την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα με 1-0 επί του Λεβαδειακού και πλέον έχει 6 βαθμούς όντας στη 10η θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ