ΠΑΟΚ : Με Μπίσεσβαρ και Σάκχοφ το πλάνο

ΠΑΟΚ : Με Μπίσεσβαρ και Σάκχοφ το πλάνο

Τα πλάνα του Λουτσέσκου για το ματς με τον Πανιώνιο στην Τούμπα.

Εδώ και αρκετές μέρες είναι γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί στο αυριανό (14/4) ματς με τον Πανιώνιο στην Τούμπα χωρίς τους τιμωρημένους Μαουρίσιο και Πέλκα (ο Έλληνας χαφ θα χάσει και το ματς με την Ξάνθη την επόμενη εβδομάδα).

Εξ αρχής οι Σάκχοφ και Μπίσεσβαρ ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα για το βασικό σχήμα στις θέσεις των απόντων και φαίνεται ότι αυτό δύσκολα θα αλλάξει.

Ο Τιμπό Μουλέν μπήκε αυτήν εβδομάδα και πάλι κανονικά προπονήσεις και τελικά ο Λουτσέσκου τον πήρε και στην αποστολή, αλλά του λείπει αγωνιστικός ρυθμός, οπότε δε θα μπορούσε να παίξει στη βασική 11άδα.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί, θα μπορούσε να είναι μια λύση για τη θέση του Πέλκα, αλλά και από αυτόν λείπει αγωνιστικός ρυθμός (μετά από δύο συνεχόμενους τραυματισμούς), οπότε μάλλον θα προσφέρει υπηρεσίες από τον πάγκο. Ο Μαρονικός δοκιμάστηκε πάντως και για τη βασική 11άδα, αλλά ο Μπίσεσβαρ είναι αυτός που έχει το ξεκάθαρο προβάδισμα.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις απέναντι στον Πανιώνιο ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Βιεϊρίνια αριστερά και ο Μάτος δεξιά στην άμυνα, ο Βαρέλα με τον Κρέσπο θα είναι οι στόπερ, στα χαφ θα παίξουν ο Κάνιας με τον Σάκχοφ έχοντας πιο μπροστά τους τον Μπίσεσβαρ, ο Τζάλμα και ο Μακ (ή ο Λημνιός που ξεπέρασε το πρόβλημά του) θα παίξουν στις πτέρυγες της επίθεσης, ενώ ο Πρίγιοβιτς θα είναι ο σέντερ φορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ