Τσούμπερ: «Είδα ανθρώπους να κλαίνε στο νέο γήπεδο, θέλουμε να παίξουμε κυρίαρχο ποδόσφαιρο»

Τσούμπερ: «Είδα ανθρώπους να κλαίνε στο νέο γήπεδο, θέλουμε να παίξουμε κυρίαρχο ποδόσφαιρο»

Εντυπωσιασμένος από τα όσα βίωσε στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ δήλωσε ο Στίβεν Τσούμπερ.

«Τρελαμένος» με τα όσα έζησε στην «OPAP Arena», τόσο με τα εγκαίνια, όσο και με την ατμόσφαιρα στον αγώνα με τον Ιωνικό, έμεινε ο Στίβεν Τσούμπερ.

Ο άσος της ΑΕΚ αναφέρθηκε στις στιγμές που βίωσε στο νέο γήπεδο της Ένωσης, καθώς μίλησε και για το αγωνιστικό, τονίζοντας πως ο Ματίας Αλμέιδα θέλει να βλέπει την ομάδα του να παίζει ένα κυρίαρχο και επιθετικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με Γουόκαπ στον Ολυμπιακό

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για το πώς έζησε την επιστροφή της ΑΕΚ στο γήπεδό της στη Φιλαδέλφεια;

«Ηταν εξαιρετικά τα συναισθήματα. Οσον αφορά τα εγκαίνια, ήταν κάτι το καταπληκτικό. Προσωπικά μπόρεσα να μάθω την ιστορία της ΑΕΚ. Τι σημαίνει ΑΕΚ. Είδα ανθρώπους κάθε ηλικίας να κλαίνε, να δακρύζουν. Ηταν μία εξαιρετική εμπειρία. Οσον αφορά το πρώτο παιχνίδι, ο κόσμος μας έδειξε πόσο πολύ ήθελε αυτό το γήπεδο. Με τον τρόπο, το πάθος και την αγάπη που έδειξαν στην ομάδα, έφεραν τη νίκη πιο εύκολα απ’ ότι περιμέναμε».

Για το πώς έζησαν οι παίκτες μεταξύ τους λίγο πριν μπουν στην Αγιά Σοφιά;

«Δεν χρειάζονταν λόγια. Ηταν τόσο ξεχωριστή στιγμή. Από το ξενοδοχείο αν μπαίναμε στο γήπεδο, χωρίς προθέρμανση, όλοι θα ήταν έτοιμοι 100%».

Για την ατμόσφαιρα του γηπέδου;

«Ηταν εξαιρετική. Πάρα πολύ δυνατά τα ακούγαμε όλα. Ηταν κάτι το φανταστικό. Θέλω να κάνω μία διευκρίνιση: όταν λέω ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε χωρίς προθέρμανση, εννοώ με βάση τα συναισθήματά μας, δείχνοντας σεβασμό απέναντι στον Ιωνικό».

Για τη δεύτερη σεζόν του στην ΑΕΚ και τι διαφορετικό βλέπει;

«Γενικά δε μου αρέσει να μπαίνω σε διαδικασία σύγκρισης. Αυτό που με ενδιαφέρει το μέλλον. Ο τρόπος παιχνιδιού που καλούμαστε να παίξουμε είναι ένα κυριαρχικό, επιθετικό παιχνίδι. Αυτό χρειάζεται χρόνο για να τα καταφέρουμε έτσι όπως θέλουμε. Ερχόμαστε από μία νίκη, αλλά δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα, να πατούν τα πόδια μας καλά στη γη και να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να βελτιωνόμαστε. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Εχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αγώνα και πρέπει όλοι να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτόν».

Για το ματς με τον Άρη;

«Αυτό που περιμένουμε είναι να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση στο 100%, όσα λεπτά κι αν παίξουμε. Να είμαστε εκεί προσηλωμένοι στο στόχο μας… Πέρυσι όλοι ήμασταν στεναχωρημένοι όταν δεν πήραμε την ευρωπαϊκή πρόκριση. Για 15 λεπτά που μείναμε χωρίς συγκέντρωση μας κόστισε. Δεν πρέπει να χάσουμε τώρα τη συγκέντρωσή μας ούτε για ένα λεπτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ