Αραούχο: «Την τελευταία φορά που έχασα τόσο μεγάλη ευκαιρία βγήκαμε πρωταθλητές»

Αραούχο: «Την τελευταία φορά που έχασα τόσο μεγάλη ευκαιρία βγήκαμε πρωταθλητές»

Ο Σέρχιο Αραούχο έδωσε έναυσμα τίτλου ενώ ξεκαθάρισε πως λόγω του Άλκη δεν θα πανηγύριζε γκολ στην έδρα του Άρη.

Ο Σέρχιο Αραούχο διακρίθηκε τόσο για την συμπεριφορά του όσο και για την επίδοση του στη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη για την έβδομη αγωνιστική της Superleague.

Ο Αργεντίνος επιθετικός έδωσε έναυσμα τίτλου ενώ παραδέχτηκε πως όταν βάζει γκολ στο Βικελίδης δεν θα το πανηγυρίζει λόγω του αδικοχαμένου Άλκη.

Διαβάστε επίσης: Μεταξάς: «Περίεργο πέναλτι, θέλω να το ξαναδώ» (vid)

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ματς: «Σε μεγάλα χρονικά διαστήματα ήμασταν αρκετά ανώτεροι από τον αντίπαλο. Όσο περνούσε ο χρόνος βρίσκαμε τον ρυθμό μας. Είχαμε την τύχη να πετύχουμε δύο γκολ και φεύγουμε ήρεμοι»

Για την ηρεμία που βγάζει η ΑΕΚ: «Έχουμε αρχίσει να αισθανόμαστε ως ένα σύνολο, όλοι μαζί προσπαθούμε να αποδώσουμε και να εφαρμόσουμε αυτό που μας ζητάει ο προπονητής μας, την πίεση ψηλά».

Για τη μεγάλη ευκαιρία που έχασε: «Αυτό που είπα και στο ημίχρονο, την τελευταία φορά που έχασα εγώ μια τέτοια ευκαιρία βγήκαμε πρωταθλητές. Υπόσχομαι ότι θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να φτάσουμε»

Για την κίνηση που έκανε η ΑΕΚ για τον Άλκη Καμπανό: «Η ΑΕΚ και ο Άρης είναι και οι δύο μεγάλες ομάδες. Θα δίνουμε το καλύτερό μας εαυτό. Όσο είμαι αρχηγός, έχω πει ότι αν βάλω γκολ δεν θα το πανηγυρίσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ