Προβλήματα χωρίς σταματημό στον ΠΑΟΚ: Ποιοι θα λείπουν με τον Ολυμπιακό

Προβλήματα χωρίς σταματημό στον ΠΑΟΚ: Ποιοι θα λείπουν με τον Ολυμπιακό

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει αρκετούς «πονοκεφάλους» ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Ποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι αμφίβολοι...

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη την ερχόμενη Δευτέρα για την 8η αγωνιστική της Superleague. Ο Δικέφαλος του βορρά βρίσκεται σε κακό φεγγάρι αγωνιστικά, δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε στη Βοιωτία τον Λεβαδειακό (1-1) και η ομάδα είναι μέσα στην εσωστρέφεια.

Την ίδια ώρα ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει να αντιμετωπίσει ένα σωρό προβλήματα τραυματισμών και απουσίες για το ματς με τους ερυθρόλευκους. Τις τελευταίες μέρες βλέπει γεμάτο το απουσιολόγιο των ασπρόμαυρων, με πρώτη και πιο σημαντική απουσία αυτή του Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Ο Σέρβος εξτρέμ αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς με τον Λεβαδειακό και δεν θα αγωνιστεί στο Καραϊσκάκη, ενώ αμφίβολος για το ντέρμπι στο φαληρικό γήπεδο είναι ο Βιεϊρίνια, ο οποίος στο προχθεσινό παιχνίδι αποχώρησε με ενοχλήσεις στο πόδι.

Από εκεί και πέρα, είναι αμφίβολος και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, ο οποίος όμως δεν αποκλείεται να είναι στη διάθεση του Λουτσέσκου, ενώ νοκ-άουτ είναι και ο Μπράντον Τόμας, που ταλαιπωρείται από θλάση εδώ και μέρες.

Στα αρνητικά για τον Ρουμάνο τεχνικό είναι και το θέμα που αντιμετωπίζει ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, που αποχώρησε από το γήπεδο της Λιβαδειάς με ενοχλήσεις στον λαγονοψοΐτη και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ και ο Γιασμίν Κούρτιτς πήρε κίτρινη με τον Λεβαδειακό, συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει σε ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς με Ολυμπιακό (εκτός), Αστέρα Τρίπολης (εντός), ΑΕΚ (εκτός) και ΠΑΣ Γιάννινα (εντός).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ