Ο Ατρόμητος «αναπνέει» και πάλι…(pics)

Ο Ατρόμητος «αναπνέει» και πάλι…(pics)

Μετά από τρεις σεζόν στα «παρασκήνια» της Super League ο Ατρόμητος φαίνεται να επιστρέφει στο προσκήνιο του πρωταθλήματος

Με το δεξί φαίνεται πως έχει μπει ο Ατρόμητος στην φετινή Super League καθώς μετά το πέρας των 7 πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει 11 βαθμούς και φαίνεται να επιστρέφει και πάλι στο προσκήνιο τoυ πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Περιστερίου με 3 νίκες 2 ισοπαλίες και 1 ήττα έχει καταφέρει να βρεθεί και πάλι σε τροχιά πλέι οφ, κάτι το οποίο έχει να πετύχει από την σεζόν 2018-2019 όπου είχε τερματίσει στην 4η θέση και είχε πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: «Πονοκέφαλος» για Αλμέιδα με Στάνκοβιτς, ξανά εκτός ο Αυστριακός

3χρόνια «φιγούραρε» στα πλέι αουτ

Μετά τις δύο εξαιρετικές σεζόν( 2017-2018 και 2018-2019) όπου ο Ατρόμητος τερμάτισε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα στην Super League και ήταν μια από τις εκπροσώπους της χώρας μας στην Ευρώπη, η ομάδα του Περιστερίου έχασε τον δρόμο της…

Εδώ και 3 χρόνια δεν έλεγε να «ξεκολλήσει» από τις θέσεις των play out ενώ μάλιστα πέρυσι λίγο έλειψε να βρεθεί και στην β’ κατηγορία τερματίζοντας 2 θέσεις πάνω από την τελευταία θέση της κατάταξης.

Εξήγηση; Ίσως και να υπάρχει…

Η φυγή των Ευθύμη Κουλούρη των 19 γκολ  και Αμρ Ουάρντα, δύο παικτών που πήραν από το χέρι τον Ατρόμητο την σεζόν ’18 – ’19 και τον οδήγησαν στους 4 κορυφαίους του πρωταθλήματος, επηρέασε τους Περιστεριώτες σε μεγάλο βαθμό στο αγωνιστικό κομμάτι καθώς στην ομάδα εκ τότε δεν κατάφερε κάποιος να πρωταγωνιστήσει.

Η επιστροφή… που «αχνοφαίνεται»

Μια αντεπίθεση επιθυμούσε η ομάδα του Περιστερίου για να έρθει και πάλι στο προσκήνιο, μια αντεπίθεση που θέλησε να ξεκίνησει από πέρυσι. Το καλοκαίρι του 2021 ο Ατρόμητος θέλησε να τα αλλάξει όλα και πρόσθεσε στο δυναμικό του μια ντουζίνα παίκτες ενώ έδιωξε άλλους τόσους.

Παίκτες αναγνωρίσιμοι  στα σαλόνια της Super League όπως ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, o  Καρτάλης, ο πριν λίγα χρόνια δικός του ηγέτης, Ευθύμης Κουλούρης και πολλοί άλλοι ήρθαν να ξανακάνουν τον Ατρόμητο μεγάλο.

Το καράβι ωστόσο από ότι φάνηκε έπεσε πάλι σε βράχια και λίγο έλειψε να βυθιστεί τελείως αφού η ομάδα τερμάτισε πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Φέτος ωστόσο αφού γλύτωσε από την φουρτούνα και με πιο προσεκτικό  σχεδιασμό το καλοκαίρι αν και είναι ακόμα νωρίς  το πράγμα φαίνεται πως πηγαίνει καλά και πως η ομάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο. Το σύνολο του Κρις Κόλμαν βρίσκεται και πάλι σε θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ και το μόνο που μένει να δούμε αν θα είναι εκεί και τον Μάρτιο που τελειώνει η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ