Παναθηναϊκός: Φουλάρει για Λαμία ο Τσέριν

Παναθηναϊκός: Φουλάρει για Λαμία ο Τσέριν

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκε ο Τσέριν στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού και βάζει πλώρη για το ματς τη Κυριακής (16/10) με τη Λαμία.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε σήμερα (12/10) την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ματς της Κυριακής κόντρα στην Λαμία. Στο πρόγραμμα της προπόνησης μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες συμμετείχε κανονικά  και ο Άνταμ Τσέριν, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του. Έτσι μέχρι το παιχνίδια με τους Φθιωτούς θα είναι έτοιμος για να βοηθήσει τους «πράσινους» να κάνουν το 8/8.

Παράλληλα βελτίωση παρατηρείται και στην κατάσταση του Σπόρα, ωστόσο δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση της Κυριακής.

Διαβάστε επίσης: Η ιδιαίτερη δήλωση του Γιάννη, οι Ολυμπιακοί Αγώνες και το μονοπάτι της πρόκρισης

Βέβαια υπάρχει και ένας μικρός «πονοκέφαλος» για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς καθώς ο Κουρμπέλης μαζί με τον Κώτσιρα έκαναν θεραπεία. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» βέβαια είναι σε καλύτερη κατάσταση και έχει περισσότερες πιθανότητες να προλάβει την ερχόμενη αναμέτρηση.

Σε αυτή την περίπτωση θα προτιμηθεί από τον Σέρβο τεχνικό για το αρχικό σχήμα, ειδάλλως θα πάρει τη θέση του ο Τσέριν.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η επιστροφή του Άνταμ Τσέριν σε κανονικό ρυθμό προπόνησης ήταν το ευχάριστο νέο της Τετάρτης στο «Γ. Καλαφάτης». Ο Σλοβένος μέσος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και εντάχθηκε με το υπόλοιπο γκρουπ στο πρόγραμμα. Αντίθετα, Σπόραρ και Κώτσιρας ακολούθησαν ατομικό, ενώ ο Κουρμπέλης έκανε θεραπεία.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και τελειώματα, ενώ ολοκληρώθηκε με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ