Νέα ομιλία Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ – Τι είπε πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Νέα ομιλία Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ – Τι είπε πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Το ηθικό των ποδοσφαιριστών του προσπάθησε να τονώσει για μια ακόμη φορά ο Ρασβάν Λουτσέσκου εν όψει και του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έχουν στρέψει τα βλέμματα τους στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, καθώς οι «ασπρόμαυροι» μπαίνουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους.

Όπως συνηθίζει να κάνει το τελευταίο διάστημα, ο Ρασβάν Λουτσέσκου μίλησε για άλλη μια φορά στους ποδοσφαιριστές του, στην προσπάθεια να γυρίσει το αρνητικό κλίμα που επικρατεί λόγω των κακών αποτελεσμάτων και να τους τονώσει παράλληλα το ηθικό.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Οι πιθανοί αντίπαλοι στα μπαράζ του Europa Conference League (pics)

Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε ξανά ότι τα αποτελέσματα θα έρθουν, καθώς εστίασε για άλλη μια φορά στη δουλειά που γίνεται. «Θα το γυρίσουμε! Θα πάρουμε βαθμούς. Δουλεύουμε σωστά, θα ξεπεράσουμε τις αδυναμίες μας και θα ανέβουμε εκεί που πρέπει», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά στους ποδοσφαιριστές του ο Λουτσέσκου.

Όσο για το αγωνιστικό σκέλος, ο Ρουμάνος κόουτς είδε χθες τους Κουλιεράκη και Αουγκούστο να προπονούνται κανονικά, με τους δύο ποδοσφαιριστές να αναμένεται να αγωνιστούν κόντρα στον Ολυμπιακό τη Δευτέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ